Cautare

4506 de rezultate pentru "gliga mircea napoleon" (3.22 secunde)
Asigurarea de tip CASCO a navei scoala "Mircea" si a echipajului de 149 membri pe perioada marsului de instructie dintre 13 aprilie si 1 septembrie va costa UM 02022 Constanta circa 1 miliard de lei vechi.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Antena 3 - Mircea Badea:
Seful ANI spune ca n-am intrat in Schengen din cauza lui Mircea Badea Giumbix e un cuvant care nu exista in Dictionarul Explicativ al limbii romane. Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare.
Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica si concertistica bogata. ... Folkistul Mircea Vintila adora sa se imbraca sport, pentru ca asa se simte confortabil.
Napoleon, intr-o situatie asemanatoare, pe cand nu era decat un general marunt, trimis fiind sa inabuse o asemenea tulburare, a intrat direct cu fortele de ordine (atunci armata) in multime, spunand ca focul trebuie stins pana sa cuprinda intreaga cladire.
Traian Basescu a declarat sambata, la Craiova, ca adversarul sau la prezidentiale nu este Mircea Geoana, ci Ion Iliescu. ... Altminteri, in euforia sa maladiva, poate sa-si inchipuie orice, inclusiv ca se afla in competitie chiar si cu Napoleon Bonaparte!", scrie Ion Iliescu.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala. ... Popescu a aratat, intr-o evaluare asupra alegerilor locale din 2004, ca el l-a propus pe Mircea Geoana pentru Primaria Capitalei, pentru ca era persoana cu cea mai mare notorietate in Bucuresti.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
In cursul zilei de sambata, 24 septembrie a.c., in cadrul alegerilor pentru conducerea Organizatiei Municipale a fost reconfirmat in functia de presedinte Mircea Stoian, fost deputat PRM.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
Toate bune si frumoase la acest capitol, numai ca directorul SAPARD Constanta, Mircea Solomon, este pe punctul de a-si pierde functia, si asta nu din cauza incidentului petrecut la sfarsitul anului trecut, cand presa l-a prezentat drept "pistolar" care pune in pericol siguranta colegilor si incalca legea armamentului si munitiei, ci pentru ca acesta a pierdut sprijinul Organizatiei PNL Constanta, partidul care l-a propus si sustinut pentru postul pe care, deocamdata, il mai detine.
Toate bune si frumoase la acest capitol, numai ca directorul SAPARD Constanta, Mircea Solomon, este pe punctul de a-si pierde functia, si asta nu din cauza incidentului petrecut la sfarsitul anului trecut, cand presa l-a prezentat drept "pistolar" care pune in pericol siguranta colegilor si incalca legea armamentului si munitiei, ci pentru ca acesta a pierdut sprijinul Organizatiei PNL Constanta, partidul care l-a propus si sustinut pentru postul pe care, deocamdata, il mai detine.
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a anuntat miercuri seara la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor la conducerea partidului a fost prelungit pana la 5 decembrie, in loc de 1 decembrie, cum fusese stabilit initial.
Secretarul de stat Mircea Toader si-a facut public ieri ultima parte din dosarul sau de urmarit. ... Se pare ca principalul motiv pentru care Securitatea a decis sa-l urmareasca pe Mircea Toader a fost existenta banuielii ca acesta ar colabora cu teroristi libanezi.
Banii vor fi virati intr-un cont special la Bucuresti in cursul acestei saptamani, a precizat presedintele PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias (foto).
google-analytics.com