Cautare

139 de rezultate pentru "fumat" (3.29 secunde)
Daca tusesti si observi si o schimbare de asprime a vocii ce dureaza mai bine de sase saptamani, in special daca esti fumator sau ai fumat in trecut.
Controlul factorilor de risc, respectiv tratarea corecta a hipertensiunii arteriale, reducerea colesterolului si a glicemiei, mentinerea unei greutati corporale normale, renuntarea la fumat, reprezinta cea mai importanta masura pentru evitarea unui accident vascular cerebral.
suprasolicitare, stres, boli metabolice, boli de inima, obezitate, fumat. Din pacate, cei mai multi pacienti care sufera un accident vascular cerebral nu recunosc simptomele.
Factori de risc - obezitate pancreatita (inflamatia cronica a pancreasului) - diabet istoric familial de mutatii ale genelor care pot creste riscul de cancer, cum ar fi BRCA2 sau sindromul Lynch - istoric personal sau familial de cancer pancreatic - fumat Vezi tratamentul pentru cancerul pancreatic, acolo unde mai este posibil, pe libertateapentrufemei.ro.
Vorbesc cu o voce groasa de la fumat, si toate vorbele lor au ceva din izul unei discutii amicale intre suporterii unor echipe cu o relatie de iubire Montague-Capulet.
demonstrand ca contribuie la bugetele statelor fumatoare cu importante procente din PIB - Bineinteles cu Iohannis nu a ratat ocazia de a ataca din nou PSD pe care l-a facut raspunzator de decesele provocate de fumat in randul electoratului - Anuntul facut la Washington de Dancila a fost temperat la Bucuresti de Dragnea care a afirmat, prudent, ca chestiunea ambasadei trebuie discutata in CSAT, in timp ce Iohannis a reiterat ideea ca oricat s-ar da peste cap PSD sa le faca pe plac evreilor, tot el are ultimul cuvant.
Acest fenomen este favorizat de sedentarism, de dieta dezechilibrata, de fumat, de purtarea unor haine stramte sau de folosirea unor produse cosmetice cu ingrediente periculoase.
La fel ca un fumator care zice ca ma las de fumat la anul. Examenele pot fi corecte si de miine, nu trebuie sa fii membru in UE pentru asta.
Dintre elementele de „confort” ale „Sagetii Albastre” se mai pot enumera cate o toaleta la minim 150 de persoane, spatiu rezervat pentru bagaje in care cu greu poate incapea o servieta si nu in ultimul rand o ciudata compartimentare a spatiului pentru fumat.
Cu aceasta ocazie, Basescu promite ca va fi un exemplu bun pentru ceilalti romani si va fi primul care se va lasa de fumat dupa ce Guvernul va transforma raul in bine.
Cu aceasta ocazie, Basescu promite ca va fi un exemplu bun pentru ceilalti romani si va fi primul care se va lasa de fumat dupa ce Guvernul va transforma raul in bine.
"Daca un singur ministru din guvernul Aliantei va fi suspectat de coruptie, eu il execut cu mana mea in fata poporului", si cu totul altceva a fumat la o emisiune recenta, televizata chiar din Palatul Cotroceni:
Nu te abtii cu una, cu doua, mai ales ca efectele devastatoare nu se vad dupa numai un an, sa zicem, de fumat activ si foarte activ.
Nu degeaba ne-am uitat la atatea filme de peste ocean si din vestul Europei, in care vedeam grupuri de discutii la care participau persoane ce doreau sa se lase de fumat, baut, droguri, abuzuri si violente.
Parca daca fumatul a fost interzis intotdeauna, nu s-a mai fumat in bai sau pe la coltul scolilor si liceelor.
Pericolele ii pandesc la tot pasul in afara institutiei de invatamant si nu doar din cauza infractorilor care ii pot acosta, jefui, rapi etc., ci si din cauza comportamentului lor de adolescenti care se pot apuca de fumat, baut, droguri ori, la fel de rau, de patinat pe gheata unui lac ce le poate aduce moartea, asa cum s-a intamplat in urma cu doua zile pe lacul Siutghiol.
Audiati de politistii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Botosani, acestia au sustinut ca au fumat tigari cu etnobotanice cumparate de pe Internet.
In cauza s-a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si detinerea in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate, peste limita a 1 kg tutun de fumat, fata de administratorul societatii C.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si detinerea in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate, peste limita a 1 kg tutun de fumat fata de administratorul societătii G.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com