Cautare

11703 de rezultate pentru "exotique va fi prezent pe 8 decembrie la bazarul de craciun de la romexpo" (3.19 secunde)
Azi, la showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii, vom bea cafea si ceai organic si apa pura, alkalina, Kangen, vom asculta despre cum ne putem alinia si armoniza chackrele, cum ne putem curata aura si mai ales cum putem sa ne eliberam de bagajul negativ din trecut, de emotiile distructive si cauzatoare de boli.
sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari a iesit saptamana trecuta de la tipar, spre bucuria celor ca au asteptat-o cu atata caldura. Ideea de a publica un volum cu acest subiect mi-a venit atunci am ramas insarcinata.
De data aceasta, cu ultima si cea mai recenta productie, Source of Light.
Ca si anul trecut, in apropierea Anului Nou, programul magazinelor este putin diferit fata de restul anului, mai ales ca acestea se confrunta cu o crestere a cererii de produse. Pentru a veni in intampinarea craiovenilor, marile magazine s-au deschis inca de marti dimineata.
Google a publicat pe prima pagina o serie de doodle-uri sub numele December global festivities. Altfel spus, motorul de cautare celebreaza prima zi din sarbatorile de iarna. December global festivities, care in traducere si adaptare inseamna festivitatile globale din decembrie, au inceput pe 18 decembrie.
Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger Meteorologii au anuntat ce e va intampla cu vremea in urmatoarea perioada. Cei care isi doreau un Craciun alb, primesc o veste proasta. Potrivit directorului ANM, sunt sanse slabe sa avem zapada de Craciun.
Ce inseamna Craciunul pentru tine Sa fie oare casa decorata cu miros de brad, nelinistea si curiozitatea cu care astepti sa desfaci darurile, colindele sau cina in familie?
Cei de la firma Pamvet SRL participa zilele acestea la targul traditional Traditii si flori de sarbatori rganizat de Creart in Parcul Cismigiu. "Avem 10 sortimente de baclava, 20 de sortimente de rahat turcesc si braga. Cafeaua turceasca la nisip si braga merg cel mai bine!
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Luxury Show, prima expozitie de bunuri de lux din Romania, se desfasoara la Romexpo pana maine, 10 decembrie 2006. Aceasta cuprinde produse in valoare de 30 de milioane de euro, potrivit esti-marilor directorului general al Romexpo, George Cojocaru, citat de ziarul electronic "Smart Financial".
Cu doua saptamâni înainte de Craciun, craiovenii au început deja goana dupa cadouri si produse alimentare. Aglomeratia din magazine este greu de evitat.Pentru ca este un moment de mare importanta religioasa, Craciunul este sarbatorit cu mult fast de craioveni - cadouri, brazi si mai ales o masa îmbelsugata.
Cu mai putin de o saptamana inainte de Craciun, sezonul cumparaturilor este in toi. Dupa ce ies de la serviciu, craiovenii isi fac drum mai intai prin magazine atat pentru a testa piata, cat si pentru a-si achizitiona cele necesare pentru Sarbatorile de iarna.
O noua pagina din jurnalul celor mai rasfatati membri ai familiei se scrie in aceasta iarna magica la Gymboland, locul in care toti copiii sunt fericiti.
Un sondaj ad-hoc facut de televiziuni a dovedit ca adolescentii nu stiu semnificatia evenimentelor din decembrie iar cei mai multi dintre ei habar nu au de Revolutie.
Asociatia de Turism Oltenia, entitate care functioneaza sub autoritatea Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, va participa, in perioada 6 - 9 aprilie, la Targul National de Turism, eveniment gazduit in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.
Fiscul spune ca primele fixe negociate de salariati vor aduce mai putini bani în buzunare de Craciun.
HISTORY®, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania, a pregatit un program special de sarbatori pentru telespectatorii romani. Incepand de astazi, de la 21:00, HISTORY va transmite un episod din "Asii amanetului" dedicat Craciunului.
Pe blogul lorenalupu.com puteti citi un articol cutremurator intitulat: O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire.
In perioada 17-21 mai a.c., la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti se va desfasura editia inaugurala a Targului "Construct Expo Ambient".
google-analytics.com