Cautare

11703 de rezultate pentru "exotique va fi prezent pe 8 decembrie la bazarul de craciun de la romexpo" (3.13 secunde)
Berbec Ai luat frumoase cadouri de Craciun pentru cei dragi pentru ca, pentru tine, ziua aceasta speciala reprezinta prilejul perfect pentru a-ti arata aprecierea pentru cei apropiati.
In fiecare an, la 27 aprilie, Africa de Sud marcheaza Ziua Nationala. La aceasta data, in 1994, au fost organizate primele alegeri democratice dupa regimul de apartheid.
Nasterea Mantuitorului Isus Christos la romani. Traditii si obiceiuri Dintre sarbatorile de iarna, cea mai asteptata este Craciunul, reprezentand o adevarata renastere sufleteasca, crestinii celebrand la 25 decembrie Nasterea Mantuitorului Isus Christos.
Pentru vara acestui an, brandul Exotique va propune colectia de mobilier indian "Unique", piese de mobilier UNICAT, lucrate in mare majoritate din elemente ale unor piese vechi, reconditionate.
Deoarece Asia este cel mai mare continent, termenul de mobilier asiatic este uneori limitat doar la mobilierul produs in marile foste imperii din Estul Indepartat - China si Japonia - care se caracterizeaza prin materiale ca bambusul, culoarea rosie aplicata si prin multele caractere si simboluri specifice ce se regasesc pe acestea.
Exotique aduce in Romania, de aproape 11 ani, mobilier de pe tot cuprinsul Asiei, din tari precum China, India, Vietnam, Malaezia, Indonezia, Burma, Laos, Maroc, Filipine, Iran, Afganistan.
La standul Exotique din cadrul targului traditional si al mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, iubitorii de arta au putut achizitiona obiecte deosebite, precum:
Un ritual shamanic a avut loc recent in centrul Bucurestiului, la Showroomul Exotique de pe Splaiul Unirii.
Recent, la showroom-ul Exotique din Capitala, a avut loc evenimentul lansarii de carte a volumului Diversificarea raw si vegana: Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari, aparuta la Curtea Veche Publishing - semnat Ligia Pop.
METEO " Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza pentru fiecare regiune a tarii/ AMPress Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru intervalul 30 noiembrie-13 decembrie. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii:
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: originile si evolutia lui Mos Craciun (Autor: Alexandru Voiculescu) Istoria lui Mos Craciun, personajul care aduce daruri copiilor cuminti in perioada sarbatorilor de iarna, este una complexa, fiind influentata inclusiv de schimbarile sociale care au avut loc de-a lungul timpului.
2-3 Decembrie 1989 Malta. Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc. Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika:
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Transmitem cititorilor site-urilor estiri.ro si einformatii.ro urari de sanatate si bucurii, iar Anul Nou sa aduca tuturor innoirile sperate, zambet pe chipurile copiilor, belsug in case. La multi ani! ... Mos Craciun cu plate dalbe.
Lucruri mai putin stiute despre ziua de Craciun (Autor:
- In Germania, in fiecare dintre cele patru duminici dinainte de Nasterea lui Iisus, se aprinde o lumanare asezata intr-o cutie. Au loc procesiuni reprezentandu-i pe cei trei magi si Nasterea lui Christos. - Suedezii descopera surprizele de Craciun intr-un sac ingropat adanc in zapada.
Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru bradul de Craciun anul acesta Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a anuntat ca a pus in vanzare in acest an aproximativ 60.000 de pomi de Craciun, din speciile brad si molid.
Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor.
Ce se intampla cu vremea dupa 12 decembrie (Autor: Mihai Florea) Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Asadar, iata cum va fi vremea in intervalul 5 - 18 decembrie, in fiecare regiune a tarii:
In 14 decembrie, la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piata Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.
google-analytics.com