Cautare

4614 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre suceava" (3.35 secunde)
Raluca Brodner) In Romania sunt 16.403 biserici ortodoxe si 19.540 de scoli, conform statisticilor oficiale.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. ... In perioada iunie-august 2016, 38 de noi unitati au completat reteaua PROFI. ... Echipele de dezvoltare a retelei lucreaza la aproape intreaga capacitate.
Parchetul Suceava a finalizat ancheta si a dispus trimiterea in judecata a lui Brandusel Nichitean pentru frauda electorala.
Monitorul Oficial, mai exact publicarea ordinului semnat de premierul Emil Boc, a dat verdictul in ceea ce-l priveste pe fostul prefect al judetului Constanta, Danut Culetu (foto). ... O, la Suceava. Contrar pregatirii sale de economist, Danut Culetu se va ocupa, din pozitia de inspector guvernamental "de Suceava" de agricultura.
In timp ce Iliescu lansa in Prahova ideea ca membrii de partid sa adopte modelul “sarac si cinstit“, Nastase dezvaluia, la Suceava, “bombita“ pe care o pregateste pentru Congres:
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Subprefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat ieri ca pe frontiera de stat cu Ucraina sunt mai multe portiuni unde nu se distinge granita si ca este necesar ca limita intre cele doua state sa fie bine demarcat.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD Suceava a luat decizia propunerii ridicarii sprijinului politic pentru Aurel Olarean, sugestie care va fi inaintata catre forurile superioare de conducere a partidului.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
Veronica Hojbota din Suceava participa la targul de Sanmedru din curtea MTR.
Mesterul popular Veronica Hojbota din Suceava a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bundite de lana - la 250 RON si 300 RON, ii vechi - la 200 RON si 300 RON, o palarie neagra din fetru - la 50 RON, o palarie de angora - la 50 RON, ciorapi din lana, traistute traditionale diverse modele - la 50 RON si 80 RON, caciuli crosetate din lana, braie traditionale cu margele - la 20 RON, fete de perna lucrate manual - la 50 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca "are o jena" sa convoace Consiliul Judetean de Coordonare (CJC) al Aliantei D.A., deoarece la mai multe astfel de intalniri presedintele judetean al PD, Eugen Constantin Uricec, nu a participat.
De la Suceava, Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur au atacat dur politica actualei conduceri a partidului, in timp ce in coltul opus, de la Constanta si Bucuresti, Puiu Hasotti si Adrian Iorgulescu au ripostat cu aceeasi intensitate.
Parlamentarii PSD vor cere in plenul Parlamentului ca, la motiunea de cenzura pe care formatiunea o va depune, sa fie aprobata procedura de vot deschis, prin ridicare de maini. ... Motivul unei astfel de solicitari il reprezinta inlaturarea speculatiilor privind votul parlamentarilor, in special ai PSD.
Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capra, a declarat, vineri, ca PDL a ajuns in situatia hilara sa voteze impotriva propriilor amendamente la legea bugetului pentru 2008, doar pentru a arata ca face opozitie.
Prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat joi ca in o suta de localitati sucevene din cele 114 au fost inregistrate migratii politice ale alesilor locali cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile locale de la 1 iunie, in aceasta situatie fiind 17 primari si 30 de viceprimari.
Sambata dupa-amiaza, cu mic, cu mare, pesedistii s-au adunat in fata sediului municipal al partidului pentru a incarca cele 22 de tone de ajutoare intr-un autotren cu destinatia Moldova.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul, a salutat, vineri, initiativa Consiliului Judetean Suceava de a lansa proietul "Turism religios in Bucovina", dar a criticat clasa politica pentru ca refuza din "motive mincinoase" sa retrocedeze padurile Bisericii din Bucovina.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat, miercuri, ca PSD spera ca dupa alegerile parlamentare nu va avea nevoie sa faca aliante pentru realizarea majoritatii si ca este posibil sa se alieze doar cu parlamentari ai minoritatilor nationale.
google-analytics.com