Cautare

1422 de rezultate pentru "elevii clasei a 8 anul2010 jud ialomita" (2.92 secunde)
Incepand cu anul viitor, elevii vor avea manuale scolare digitale Elevii romani vor avea, din septembrie, acces la manuale digitale in format pdf, precum si la aplicatiimultimedia, a anuntat, duminica, ministrul Educatiei Remus Pricopie.
Bradul de Craciun asezat frumos aici si impodobit de cei mici cu globuri facute de mana lor, m-a impresionat. Mi-a amintit de copilarie si de farmecul sarbatorilor de Craciun.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Asa cum se mentioneaza pe site-ul institutiei, Consiliul National al Elevilor (CNE) este structura reprezentativa a elevilor la nivel national, promotor al proiectelor si programelor care incurajeaza dezvoltarea personala a elevilor, voluntariatul si implicarea in comunitate.
Luni, 18 aprilie - Ziua dedicata meseriei de Constructor In joaca, elevii vor invata din secretele acestei meserii si vor desena si mai apoi construi, de la zero, o casuta pentru omuleții Lego: ... In plus, vor avea sansa de a vedea cum se foloseste o imprimanta 3D.
Elevii si prescolarii intra in vacanta de vara Elevii si prescolarii intra de vineri in vacanta de vara.
Bacalaureatul de anul acesta a nascut un nou paradox, elevii plingindu-se ca proba scrisa la limba si literatura romana a fost mai grea decit cea de la matematica.
Elevii nu vor fi testati in masa pentru consumul de droguri. ... In acest an scolar elevii vor putea fi exmatriculati.
noul prefect de Teleorman a fost intampinat de un grup de protestatari. ... Steagul Aliantei D.A. de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra. “Alianta D.A.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: ... xxx O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi(IV).
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
Asa cum a relatat el, in mai multe randuri, intr-o dimineata cu soare stralucitor, pe la inceputul lunii august 1939, cand avea 9 ani, iesise, impreuna cu patru colegi de scoala primara, pe izlazul comunei sale natale, Armasesti, judetul Ialomita.
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut Guvernului sa monitorizeze strict activitatea prefectilor si functionarilor publici pe perioada campaniei pentru demiterea presedintelui Basescu, iar in cazul in care exista dovezi de excedere a legii, acestia sa fie revocati.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
Prezenta la vot la al doilea tur al alegerilor locale, la nivel national, era, duminica, la ora 14.00, de 23,23 %, a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Aproximativ 250 de luptatori din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile "Tomis", vor participa, alaturi de celelalte structuri ale Ministerului Administratiei si Internelor, la mentinerea unui climat de normalitate, ordine si siguranta publica, pe timpul desfasurarii alegerilor europarlamentare, in judetele Constanta, Ialomita si Calarasi.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Un barbat de 60 de ani din Moinesti s-a trezit bombardat peste noapte cu facturi si ordine de plata, iar apoi, la domiciliul sau, au inceput sa vina citatii din care reiesea ca este administratorul unei societati din Constanta si ca are datorii catre bugetul de stat ca urmare unor tranzactii cu produse petroliere si cherestea.
google-analytics.com