Cautare

378 de rezultate pentru "doru cristescu" (3.97 secunde)
Imediat dupa debarcare el a luat drumul Timisoarei unde a fost vazut in compania fratilor Cristescu. Apoi a plecat din tara si a revenit tot pentru intalniri cu oameni cu un trecut discutabil.
Potrivit topului "Adevarul 500 miliardar", primii zece cei mai bogati romani sunt, in ordine, Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 1,9-2 miliarde de euro, Ion Ţiriac, cu o avere de 950 de milioane-1 miliard de euro, Zoltan Teszari, cu o avere de 900 de milioane de euro, fratii Marius si Emil Cristescu, cu o avere estimata la 850 de milioane de euro, Sorin Ovidiu Vantu, cu o avere de 800-850 de milioane de euro, Veronica Dragan, cu 800 de milioane de euro, George Becali, cu o avere de 700-750 de milioane de euro, fratii Bobby si Razvan Paunescu, cu o avere de 700 de milioane de euro, Ovidiu Tender, cu o avere estimata la 650-700 de milioane de euro, si familia Voiculescu, cu o avere de circa 650 de milioane de euro.
- luni), insa asteptam si un raspuns de la instanta cu privire la recursul formulat in proces", a declarat Carmen Dron, sefa Trezoreriei Botosani. Marius Cristescu, administratorul Franca Ve, a mentionat ca vrea sa-si recupereze banii cat mai repede posibil.
Si ceilalti doi directori generali adjuncti, Victoras-Florian Bucureanu si Victoria Laurentia Cristescu, o duc la fel de bine.
Chiar daca au plecat Cristescu si Chipciu, echipa lui Marius Sumudica a aratat bine in perioada de pregatire. In schimb, Pandurii a acuzat din plin pierderile din iarna, avand o eficienta scazuta in amicale.
Pentru Universitatea a marcat Cristescu ‘29, ‘49, iar pentru CFR Cluj au inscris Muresan ‘51, Sougou ‘67 si Cadu ‘89 (penalti).
Vor mai fi prezenti si fotbalistii din generatiile urmatoare, Corneliu Papura, Silvian Cristescu, Narcis Mohora. Va fi un eveniment frumos", a incheiat Liviu Domozina.
Morais - Laban, Budescu (min.77 - Takayuki), Cristescu - Tembo (min.55 - Fatai), Ivanovski, Amorim (min.85 - Enache) Pe banca:
- Tatarusanu raspunde si apara penalty-ul lui Cristescu. Astra - Steaua 2-1. - Pintilii trage peste poarta, iar scorul ramane 2-1 pentru Astra.
Ilie Cristescu, fost Rector al Universitătii Timisoara, care a evocat drumul romanilor spre Dacia, poetul acad. Vasile Tarateanu - Cernauti, membru de onoare al Academiei Romane, Dr.
Pe langa spectacolele de pe litoral, cantareata se pregateste intens si pentru Festivalul de la Mamaia, deoarece intentioneaza, alaturi de Adi Cristescu, sa trimita o piesa la Sectiunea Creatie.
La eveniment sunt invitati sa participe acad. Eugen Simion, universitarii Silviu Angelescu, Lucian Chisu si Ioan Cristescu, intr-o manifestare moderata de scriitorul Dan Mircea Cipariu.
Ioan Cristescu), in cadrul programului ZIUA ADOLESCENTILOR. SAPTAMÂNA ADOLESCENTILOR, a reusit, prin intermediul retelelor de socializare, sa adune, poate, cei mai misto poeti.
Madalin Cristescu. Realizator: Manuella Popescu. In demersul teatral, intitulat nu intamplator Inocentul”, regizorul Radu Baiesu si actorul Dan Tudor, folosind cuvintele lui Baiesu, si-au propus sa-l descopere pe omul de langa noi.
Dan Mircea Cipariu si Ioan Cristescu. Producator: Anamaria Spataru. Art director: Mihai Zgondoiu. Proiect finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.
Rectorul Cristescu, de la Universitate, a gasit zone devastate in Universitate inainte de venirea minerilor. Deci au fost si elemente provocatoare.
La Scala Event Floreasca a avut loc astazi evenimentul BaByLiss Paris - Descopera secretul unei pieli catifelate, la care au participat Oana Cuzino, doctor in stiinte medicale si jurnalista, cantareata Antonia, care este imaginea epilatoarelor IPL de la BaByliss Paris, Cristina Bartan - Marketing Manager la Skin Media si Mircea Cristescu - Director vanzari la Skin Media.
Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Loredana Mindrescu (Moni-K), Cristina Balan (Vocea Romaniei 2016!), Ovidiu Iordache si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.
pe linga el Silviu Prigoana, Serghei Mizil, Viorel Lis, Stelian Ogica, Dumitru Coarna, Liliana Minca, Vasile Marica, Codrin Stefanescu, Radu Cristescu si lista ar putea continua cu multe alte nume de personaje greu digerabile, puse mereu pe harta, dar generos gazduite oricand si oricum de catre posturile TV.
Madalin Cristescu. Redactor si coordonator de proiect: Crenguta Manea. Despre compasiune si implicare, despre libertate si responsabilitate, despre moralitate in viata publica si particulara, intr-un dialog al Ruxandrei Sararu cu Ilinca Stihi, in prefata spectacolului sonor 64, luni 30 octombrie, de la 23:05, la Radio Romania Actualitati.
google-analytics.com