Cautare

10764 de rezultate pentru "dor de tara" (3.71 secunde)
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
DAN CRISTIAN TURTURICA) Daca PDL pierde alegerile de anul viitor, misiunea sa se va fi incheiat inainte de termen. Se va trezi blocat in mijlocul marii pe un vas a carui carma nu o va mai controla, la mare distanta de portul in care ar fi trebuit sa-l duca.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
Merita dintr-un singur motiv, pentru ca meseria asta nu poate fi facuta decat daca esti pasionat de ea. Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat.
Majoritatea romanilor care pleaca din tara au un of: dorul de casa, chiar daca acasa este acel loc pe care l-au lasat in urma in speranta unui trai mai bun, a unor castiguri care sa le dea satisfactia ca nu muncesc pe mai nimic.
Scos la inaintare de premierul Calin Popescu Tariceanu, ministrul Apararii a dat ieri de dracul. A dat buzna, val-vartej, Basescu peste Atanasiu, sa-l ia la rost cum de a indraznit sa caraie cu atata patos ca armata noastra ar trebui retrasa din Irak, pe motiv...
Dupa aparitia scrisorii, jurnalistul a precizat ca nici un rand din acest text nu i-ar apartine, numele si fotografia sa fiind alaturate in mod fraudulos acestei manopere de catre indivizii care detin acest site.
Mai nou, mai in gluma, mai in serios, atunci cand este solicitat sa acorde o declaratie oarecare, Dontu iese la interval cu o afirmatie de genul "vorbiti, dom'le, mai intai, cu staff-ul meu, care are grija de imaginea mea, imi transmiteti cu doua saptamani inainte intrebarile si dup-aia stam de vorbaā€¯.
Basescu hotara el ca decizia ICCJ privind ilegalitatea recalcularii pensiilor militarilor trebuie respectata de guvern, si asta in cadrul solemnitatii aducerii cumparaturilor in parcarea hipermarketului sau preferat.
La un moment dat, postasem pe Facebook coperta unei carti de povestiri de Anatole France si mi-a zis ca e "un urias", ca si lui ii place mult. Andrei Gheorghe, deja mi-e dor de tine!
Fie n-au sansa sa fie vazuti de cine trebuie si sa primeasca sprijinul cuvenit, fie gresesc drumul spre antrenament si se opresc in vreun bar sau in alt loc care nu este propice performantei sportive.
PCmover este un soft creat de firma germana Avanquest pentru a facilita transferul datelor de pe un computer vechi pe unul nou, informeaza www.smartnews.ro.
Octavian STIREANU) Printr-o insemnare pe Facebook din 5 februarie, liderul PSD, Victor Ponta, a tinut sa rememoreze, ziua infiintarii USL din urma cu 4 ani, cand s-au pus bazele CELUI MAI FRUMOS SI BUN PROIECT POLITIC DE DUPA '89.
Pentru cititorul volumului Obsesii lansat de Eva Constantinescu incepe o calatorie fascinanta in universul emotiilor perene si al marilor intrebari care framanta fiinta umana. Poeziile, stranse si slefuite de-a lungul intregii vieti sunt tulburatoare marturii ale sensibilitatii profunde si ale gandului erudit ale autoarei.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Profesorul de limba si literatura romana Nicolae Scaunas, cetatean de onoare al orasului Calarasi, sustine ca Mihai Eminescu a trecut prin Calarasi, in anul 1882.
A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte. ... Acum, acesta intentioneaza sa publice o carte de poezii intitulata Clipa. Iata una dintre poeziile semnate de Jimmy Stanescu, Romanta tarzie.
Ne putem reintoarce in locuri pline de emotii sau revedea chipuri dragi noua atunci cand ne este dor.
Lemn cu Dor participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... La standul lui Andrei Cucos puteti admira si achizitiona obiecte decorative deosebite si rafinate, lucrate de mana, la strung.
Pregatite (de orice). ... Profunde (de sarbatori). ... Pline de compasiune. ... Renascute (dupa prima zi de scoala a copilului). ... Mancacioase (de la un ruj). Copilaroase (de la un zambet). Timide (de la o privire). Rosii in obrajori (de la un gand ascuns). Perverse (de la te miri ce).
google-analytics.com