Cautare

199 de rezultate pentru "deutch talent" (3.03 secunde)
Presedintele PNL Crin Antonescu are un potential actoricesc major, un talent innascut, avand anvergura celebrului actor Robert De Niro, sustine actorul si liberalul Mircea Diaconu care l-a pregatit pe liderul PNL in campania pentru Cotroceni "Are un talent innascut, e fenomenal" In exclusivitate pentru Inpolitics, maestrul Diaconu explica:
Cauta pacea si armonia, apreciaza arta, muzica si frumusetea si sunt deseori dotati cu fantezie si talent. ... Persoanele al caror prenume incepe cu J sunt inteligente, au imaginatie si talent. ... Pot avea talent in mai multe domenii. ... Ii atrage insa si cunoasterea, spiritualitatea, misterul si pot avea talent artistic.
un marlan lipsit de talent, pupincurist al lui Voiculescu, un dezastru ca manager, un lider de doi bani. ... Degeaba are talent. Si Guta are talent. Si Adi Copilul Minune are talent.
(De ce el?), in regia lui John Hamburg, ii are in distributie pe actorii Zoey Deutch, Megan Mullally, James Franco, Cedric the Entertainer, Bryan Cranston.
Asta a fost prima impresie pe care Laura Bretan (13 ani) a lasat-o cand a pasit pe scena show-ului Romanii au talent (PRO TV).
El este un autodidact dotat cu un talent nativ. ... Artistul dovedeste talent nu doar in pictura, ci si in poezie, acesta fiind membru in cadrul Cenaclului Literar - Artistic Phoenix. ... - Jimmy Stanescu ca dovedeste un talent deosebit, lucrarile sale demonstrand usurinta in manuirea creionului sau penelului.
Este un volum plin de lumina celor mai frumoase si adesea foarte vesele amintiri, strabatut de bucuria autentica a rescrierii clipelor traite impreuna, o evocare pusa in pagina cu talent, cu iubire, cu nebunie, cu durere, cu obida, cu indrazneala si, in special, facuta sa straluceasca prin inserarea in text a catorva articole, mesaje sau scrisori inedite ale Simonei Catrina, texte magnifice prin emotia, autenticitatea si hazul dulce-amar care le strabat.
„Este un om cu talent pentru politica, una din cele mai combinative minti din politica romaneasca, un talent de negociator deosebit, dar care, din pacate, a preluat uneori, din interes pentru partid, etichete destul de neplacute si o imagine publica care in multe puncte este eronata“, a spus Geoana.
Celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public. ... Sunt niste personalitati cu un talent innascut si cu mult har in meseria lor.
  "Suntem o familie si asta conteaza" Afacerea Nac Impex se bazeaza însa si pe multa creatie si talent. Comunicarea ocupa, de asemenea, un rol important.
Si cu sutele, la un moment dat, s-au inghesuit cu sau fara talent. ... Altii aveau de la mama lor biletul cel mare, pretios, impovarat de talent din acela rar, nedobandit la scoli inalte.
Dar n-am putut sa nu observ ca Radu are si talent la scris si umor, chiar daca nu neaparat din cel pe care-l gust eu.
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google. ... romanii au talent 2.
Gala este o reunine a valorilor din toate domeniile si in fiecare an, aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante, care au impresionat publicul din punct de vedere profesional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public.
Cantaretul britanic a devenit cunoscut dupa participarea din cadrul emisiunii concurs Britain's Got Talent in 2015. ... Artistul britanic a fost finalist in cadrul emisiunii concurs Britain's Got Talent, unde a primit din partea lui Simon Cowell the golden ticket;
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
Despre legatura dintre nebunie si talent s-a mai vorbit. ... John Forbes Nash Despre legatura dintre nebunie si talent s-a mai vorbit.
Ce-si poate dori mai mult cineva decat sa aiba ocazia sa imbine toate aceste trei stindarde ale omului modern educat si inteligent, adica sa imbine cu talent iertarea, comunicarea si iubirea de gay?!
Dincolo de interese si confruntari, sigur este ca majoritatea faptelor comise in 1989 au fost prescrise - iar altele sunt pe cale de a fi si ele clasate, persoanele acuzate de uciderea unor romani au fost achitate sau reprezinta parti in procese tergiversate cu mult talent judiciar, iar teroristii s-au risipit ca petalele de trandafiri scuturate de vant.
“Lavinia Sandru este actrita si, cu un talent diabolic, demn de o cauza mai buna, a scanat semnaturile a 16 dintre colegii nostri, semnaturi acordate pe un tabel in care eram convocati pentru o discutie informala, iar apoi le-a anexat tabelului in care il sustineam pe Gusa“, a declarat Monica Iacob Ridzi.
google-analytics.com