În prezent, cele mai multe afaceri se bazeaza pe productia de serie. Exista însa si business-uri care permit mai mult decât atât. Un exemplu în acest sens este o firma craioveana, care realizeaza gravura pe sticla si vitralii.  SC Nac Impex SRL si-a început activitatea în urma cu zece ani. Povestea firmei începe însa imediat dupa Revolutie. "Multi ani am fost pictor la Teatrul National din Craiova. Dupa 1989, artistii au început sa mearga în turnee în strainatate, iar eu stateam mult timp degeaba. În 1991 am hotarât sa-mi deschid un atelier de serigrafie", a declarat Cecil Naidinescu, managerul firmei. Cu toate ca a reusit sa se specializeze pe textile, sapte ani mai târziu a optat pentru o schimbare - s-a orientat catre producerea de vitralii. "Vitraliul m-a fascinat de mic. Acum zece ani am patruns greu pe piata. Toate utilajele le-am conceput si produs singur", a adaugat Naidinescu. Investitia initiala a fost de aproximativ 3.000 de dolari, plus materialele necesare.  
Drumul spre reusita nu a fost usor Societatea are cinci angajati. "I-am pastrat pe cei din firma de serigrafie si am învatat totul din mers, împreuna", a precizat Cecil Naidinescu. Drumul spre reusita si o cifra de afaceri anuala de 80.000 de lei nu a fost usor. Taxele fiscale, cheltuielile foarte mari, greutatea cu care se gasesc materialele necesare si concurenta din piata de profil sunt numai câteva dintre dificultatile carora firma a trebuit sa le faca fata. 
Tenacitatea si vointa, "ingredientele" succesului Secretul succesului s-a bazat în primul rând pe multa munca si migala. "Tenacitate si vointa - acestea au fost ingredientele succesului. De multe ori au aparut greutati. Au fost perioade când nu am avut comenzi, dar împrumuturile, taxele si salariile trebuia platite. Cu toate acestea, nu am renuntat. Îmi place sa gasesc solutii la orice problema", a spus managerul firmei. În ceea ce priveste reclama, aceasta a constat în recomandarile clientilor. Politica preturilor este, de asemenea, foarte importanta în evolutia firmei. "Nu pot sa ridic preturile", a adaugat Cecil Naidinescu, care a precizat ca a stiut sa se adapteze oriunde si oricum.  
"Suntem o familie si asta conteaza" Afacerea Nac Impex se bazeaza însa si pe multa creatie si talent. Comunicarea ocupa, de asemenea, un rol important. "Suntem o familie si asta conteaza foarte mult. Din doua în doua luni mergem în excursii prin tara pe cheltuiala mea. În plus, nu exista un program fix", a precizat managerul firmei, facând referire la angajati. Cu toate acestea, pe lânga comunicare exista si multa încredere reciproca, materializata într-o afacere de succes. În ciuda faptului ca pare o afacere desprinsa parca dintr-un vis, cei care doresc sa se implice într-o investitie de acest gen ar trebui sa stie ca, desi numarul societatilor cu acelasi profil este destul de mic (în Oltenia mai exista doar o firma), este destul de greu de patruns pe piata.