Cautare

1112 de rezultate pentru "delta hospital se lanseaza" (2.95 secunde)
Discutia se opreste asupra extraordinarei vieti a lui Emil Racovita, asupra cercetarilor lui si a institutului de speologie pe care l-a infiintat in 1920 si asupra unor ecosisteme putin cunoscute, dar de o diversitate surprinzatoare:
Afacerile din Delta Dunarii s-au dus pe copca. ... Tot gripa aviara a compromis turismul (destul de profitabil in alte conditii) din Delta. ... Asa se face ca acestia nu accepta, nici in ruptul capului, anularea totala a sosirii turistilor straini si romani in judet.
Romanii se plang de revigorarea turismului autohton care se face doar la stadiul de strategie si atat.
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni.
Comitetul Executiv al PNL a decis sa dea un ultimatum liberalilor care lanseaza acuzatii neintemeiate la adresa partidului si a cerut tuturor structurilor partidului sa aplice masurile de sanctionare prevazute in Statut.
In cele sase vase Petri se afla mai multe culturi celulare. ... Si-a continuat studiile la Charite Hospital in Berlin si a fost medic militar pana in 1882.
Walter Reinisch, de la General Hospital din Viena, atrage atentia ca sunt extrem de severe: ... Statistic vorbind, boala se declanseaza mai ales la persoanele cu varste intre 20 si 30 de ani, dar in ultimii ani in Austria si in intreaga lume rata diagnosticarii la copii s-a dublat.
Operatia a avut loc in urma cu doua saptamani si a fost efectuata la Duke University Hospital din Statele Unite.
Acest medicament se dizolva in grasimile organismului si se descompune foarte lent. Dupa o perioada mai lunga de administrare a medicamentului, mari cantitati din acesta se pot acumula in tesuturi, explica autorii acestui studiu de la Taipei Veterans General Hospital din Taiwan.
MedLife vine astfel in intampinarea numarului mare de femei care se confrunta cu acest tip de probleme.
Se stie ca antibioticele pierd din ce in ce mai mult teren in lupta cu bacteriile.
Campania este realizata cu sprijinul Centrului Medical Panduri si AKH Medical Klinic&Hospital si are ca scop identificarea pacientilor cu potential risc de boli cardiovasculare sau care prezinta semne nespecifice de boala cardiaca.
EFECTUL NESTIUT al consumului de CACAO O ceasca de cacao bauta in fiecare zi ar putea opri evolutia maladiei Alzheimer si a altor boli degenerative ale creierului, se arata intr-un nou studiu realizat de cercetatorii americani, potrivit dailymail.co.uk.
Ebola, cine nu moare se vindeca!? ... In schimb, Thomas Eric Duncan este "intr-o stare foarte grava", se mentioneaza in comunicatul publicat la 4 octombrie de Texas Health Presbyterian Hospital din Dallas, unde este internat pacientul. ... Mai grav este ca se creeaza si se amplifica scenarii teribile.
Epidemia continua sa se extinda in zona Africii de Vest si este posibil ca, din luna decembrie, sa se inregistreze intre 5.000 si 10.000 de noi cazuri saptamanal, potrivit dr.
Toti viitorii parinti se gandesc, spera, speculeaza sau glumesc pe seama sexului copilului mult asteptat. ... James Hospital, Leeds. Autorii au calculat ca, pentru cupluri care concep un copil natural, fiecarui an in plus de incercari i se asociaza o probabilitate de 4% ca la nastere sa fie baiat.
In ajunul Anului Nou, 1970, cu putin inainte de miezul noptii, cu simtul datoriei mai puternic decat regretul ca nu poate participa la revelionul pentru schimbarea de prefix, sora medicala Doreen Kendall intra in Cowichan District Hospital (CDH) din Duncan (insula Vancouver, Columbia Britanica, din Canada), pentru schimbul care dura de la miezul noptii la opt dimineata.
Inca o dovada ca minunile exista este si cazul tinerei profesoare de canto, Monaliza Zegheru, care se afla pe punctul de a invinge una dintre cele mai temute boli ale secolului, cancerul!
Si proprietatile laptelui matern nu se termina aici. Cercetatorii de la Brigham And Women's Hospital din Boston au demonstrat recent ca laptele matern are si proprietati antiinflamatoare.
Familia Fiterman detine si grupul Arcadia din Iasi, care cuprinde Arcadia Hospital, Arcadia Policlinic si Arcadia Cardio. storia companiei a inceput dupa ce Solomon Fiterman, tatal lui Dan Fiterman, a plecat in Israel in 1976, de unde a revenit in 1985 pentru a face Medicina la Iasi.
google-analytics.com