Fiterman Pharma este o companie producatoare de medicamente din Iasi, Romania. Este detinuta de familia Fiterman. Fiterman Pharma este primul producator de medicamente cu capital integral privat romanesc din zona Moldovei, compania fiind infiintata la Iasi in anul 1995.
In anul 2012 compania avea un portofoliu de aproape 50 de produse si peste 100 de angajati.
Familia Fiterman detine si grupul Arcadia din Iasi, care cuprinde Arcadia Hospital, Arcadia Policlinic si Arcadia Cardio.
storia companiei a inceput dupa ce Solomon Fiterman, tatal lui Dan Fiterman, a plecat in Israel in 1976, de unde a revenit in 1985 pentru a face Medicina la Iasi. Revolutia l-a prins cu un capital substantial in Israel, strans din afaceri cu cablu TV in perioada sederii acolo. A fondat, alaturi de Vasile Burlui, Universitatea Apollonia si a deschis prima cladire de birouri din Iasi.
La standul celor de la Fiterman Pharma gasiti si informatii despre produse precum Sindolor gel si Alle gel.

Sindolor gel - indicatii

Este indicat in tratamentul afectiunilor inflamatorii sau posttraumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi, luxatiilor, entorselor, contuziilor, intinderilor musculare, afectiunilor meniscului, tenosinovitelor, contracturilor, hematoamelor.

Alle gel - indicatii

Are efect analgezic, antiedematos si antitrombotic.
Produsul este indicat in tratamentul bolilor venoase cronice si al complicatiilor inflamatorii ale acestora, precum si al bolilor inflamatorii acute venoase; profilaxia flebitelor; tratamentul leziunilor post-traumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi insotite de revarsat sanguin si edem local (luxatii, entorse, contuzii, intinderi musculare, afectiuni meniscale, tenosinovite, contracturi, hematoame).