Cautare

114 de rezultate pentru "damian" (2.60 secunde)
"Dimpotriva, medicamentele romanesti se ieftinesc cu 4% din 15 martie in farmacii", ne-a declarat ieri Dragos Damian, director comercial al companiei farmaceutice Terapia, cel mai mare producator de medicamente din Romania.
Efectele dezastruoase ale unui astfel de seism pot fi imitate daca toti proprietarii de imobile isi iau masuri de prevedere din timp, inca de la constructia imobilului, dar si in timpul exploatarii lui, astfel incat sa fie respectate regulile de siguranta si de rezistenta mecanica", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului Judetean Constanta, Radu Damian.
La conferinta au fost prezenti Catalin Doica, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, Eugen Ciorici, vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Adriana Damian, reprezentantul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, Mariana Vizoli, director in cadrul MEC si coordonator al proiectului InfoTVA si Serge Mary, expert din partea Pricewaterhousecooper Belgia si coordonator al aceluiasi proiect din partea consultantului.
Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Damian Draghici, nascut la Bucuresti, este initiatorul si artistul principal al acestui album de colectie, un vis care a inceput in 1987 in Romania si care s-a materializat in 2016 in Statele Unite ale Americii.
Scris / Nescris, in regia lui Adrian Silisteanu si Michelangelo de Anghel Damian. ... In cazul celui de-al doilea film, imi place ca Anghel Damian, care este actor, iata ca si regizeaza.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Romania este parte a solutiei si nu a problemei in ceea ce priveste incluziunea romilor Senatorul UNPR Damian Draghici a declarat, joi, ca declaratiile ministrului suedez al Afacerilor Europene prin care acuza gestionarea defectuoasa a problematicii romilor in Romania ‘seamana cu o fuga de raspundere‘.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Camelia Sucu, femeie de afaceri de succes, muzicianul Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, jurnalista Floriana Jucan, Edy Uzunov, proprietarul Regatta si Mihaela Nicola care este antrepenor in PR.
Ba mai mult, Nedelcu l-a atras in ecuatie si pe social-democratul Ioan Damian, care i-a urmat exemplul. ... In cazul lui Damian s-a vehiculat chiar ideea ca fiul sau ar putea fi instalat intr-un post de secretar sau subsecretar de stat, zvon nematerializat insa.
Vasile Damian) Premierul Victor Ponta si-a incheiat vizita de doua zile in Franta, cu un bilant care poate fi descris drept pozitiv. ... Trimisul special RFI, Vasile Damian, a urmarit deplasarea oaspetelui roman la Paris si ne rezuma principalele puncte ale rezultatelor acestei vizite.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului din 22 Octombrie 2013, cu titlul "Amanarea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen este inacceptabila!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian DRAGHICI a sustinut o declaratie politica cu titlul: "20 noiembrie - Ziua Universala a Drepturilor Copilului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata: "10 decembrie -Ziua Internationala a Drepturilor Omului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "Politici de incluziune a romilor in Romania si in Uniunea Europeana", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul DAMIAN DRAGHICI si-a anuntat demisia din Camera superioara a Parlamentului Romaniei, urmand a activa in Parlamentul European: 'Domnule presedinte, stimati colegi, doamnelor si domnilor, Incepand cu data de 23 iunie 2014, demisionez din Senatul Romaniei, deoarece voi activa in Parlamentul European in urma alegerii mele ca eurodeputat.
Pentru proprietarii apartamentelor de locuit este obligatoriu, in cazul unor astfel de tranzactii, numai de la 1 ianuarie 2010", sustine Radu Damian, inspector in constructii.
Șerban Damian, nutriționist, Dr. ... campioanele olimpice - Camelia Macoviciuc, Camelia Lupascu, Doina Ignat, Georgeta Damian Andrunache, Viorica Susanu, realizatorii radio-TV Eli Roman, Mihai Radulescu, Sonia Argint Ionescu, Mihai Gainusa, Ilinca Neacsu (Vandici), actorii Rares Florin Stoica si Diana Sar, bloggerul Adriana Matei (Hypewit).
Damian Lewis("Homeland") Actorul Damian Lewis si sotia sa, Helen McCrory, la Globurile de Aur 2013. (Foto: Reuters) Cel mai bun serial de televiziune - drama:
google-analytics.com