Cautare

185 de rezultate pentru "crema antirid" (4.91 secunde)
Tort cu crema de zahar ars - Mananci o portie si mai vrei INGREDIENTE: PENTRU CREMA: ... Apoi verificam crema de zahar ars:
serum, crema si crema de ochi. ... Oricum amandoi folosesc in mod regulat produsele de curatare, in special spuma , o varietate de produse de hidratare si nelipsita crema de protective solara SPF 30.
crema antirid - 15 RON (contine arnica si tre-frati-patati), tinctura de ghintura, tinctura d epufulita, tinctura de ienupar, siropuri de catina cu propolis, siropuri de pin - 20 - 25 RON, ceaiuri de napraznic, hepato-biliar, pentru sistemul nervos, de limba-cerbului si ceai glicemic si de marul lupului.
Vedeta gamei Careless Beauty by Elena Oancea este Crema cu efect regenerator, cicatrizant si antirid. Inedit este faptul ca, odata cu aplicarea cremei, se recomanda expunerea la soare pentru un efect mai rapid al regenerarii pielii.
Astfel, atunci cand aleg un produs de frumusete, 60% dintre femei isi doresc HIDRATARE, 55% - protecție ANTIRID, 47% - imbunatatirea TONUSULUI, 47% - CATIFELARE, 46% - protectie ANTI-UV, 45% - redarea ELASTICITATII si FERMITATII pielii, 32% - STRALUCIRE, 27% - reducerea ACNEEI, 24% - reducerea ROSETII, 24% - reducerea INFLAMATIEI.
Spotul care promoveaza crema Garnier, in care apare Luminita Anghel - candidat din partea PSD la alegerile parlamentare - nu va putea fi difuzat pe posturile de televiziune si radio pe perioada campaniei electorale, potrivit unei decizii luate, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).
paine traditionala cu adaos de vitamine, pizza, muffins cu ciocolata, mini tarte cu crema de vanilie, cheese cake, mousse de ciocolata, croissante frantuzesti cu unt etc.
Brandul SPIRALINE a fost lansat recent, cele 3 tipuri de napolitane fiind umplute cu crema de cacao, cocos si vanilie. ... Compania este pregatita sa lanseze si alte variante de crema:
Acoperiti in intregime capusa cu crema grasa (crema de maini, crema de fata etc.) cu scopul de a o sufoca, circa zece minute.
diverse sortimente de sapunuri cu miere - la 8 RON - 1 bucata, 2 bucati - la 15 RON si 3 bucati - la 20 RON, sirop de catina - la 10 RON, indulcit cu miere, tinctura de propolis - la 10 RON/ 25 ml, crema anticelulitica cu unt de shea - la 25 RON, crema de maini - la 20 RON, crema de picioare cu unt de shea - la 20 RON, dropsuri din miere - la 10 RON punguta sau 2 pungi la 15 RON, fagure natural pentru raceala, pastura - la 50 RON.
Foloseste-l de doua ori pe zi dupa curatare si ca baza pentru crema de zi sau serul de noapte. ... Crema noapte advanced repair Luminesce este o crema hidratanta ce corecteaza factorii daunatori de peste zi in timp ce dormiti.
"Bucurestenii au putut cumpara de la standul nostru sapunuri naturale, uleiuri naturale, saruri de baie, geluri de dus, uleiuri de masaj, tonic cu macese, crema cu vitamina A, crema cu vitamina E, unt de shea, uleiuri esentiale.
Supa-crema de linte rosie Ingrediente ulei de masline boia dulce 1 lingura chimion 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 400 g linte 1 ceapa rosie 3 rosii 2 morcovi 1 ardei rosu 1 lamaie Mod de preparare 1.Pune la fiert aproximativ 2,5 litri de apa cu un praf de sare.
Tratamentul consta in aplicarea locala de crema antivirala (Aciclovir, Zovirax) si de antiseptice in leziunile mai extinse pentru a preveni suprainfectia. ... Aplicam crema antivirala de cateva ori pe zi la nivelul leziunii;
Pentru a evita arsurile, aplicati o crema cu factor de protectie solara. ... Si peste noapte ar trebui sa aplicati o crema hranitoare, care sa pregateasca pielea pentru urmatoarea zi de plaja.
Magda Marincovici) Chiar si in apa, cand inotam, trebuie sa ne acoperim pielea cu un strat de crema de protectie solara, ne recomanda medicii dermatologi. ... Medicii dermatologi ne recomanda sa aplicam crema solara si a ne proteja pielea indiferent daca inotam in piscina sau in mare.
crema cu galbenele si ulei de catina presat la rece, crema cu ardei iute, demachiantul cu miere si spirulina, unt de corp cu cacao, portocale si ulei de cocos - la 14 RON / 100 ml si la 25 RON / 200 ml, sapun plutitor cu catina bio - 14 RON, sapun cu ulei de argan - 18 RON, sapun cu 98% cocos, 2% unt de shea si sare de himalaya - la 9 RON, sapun Sunrise Flower cu musetel, urzica si miere - 12 RON, crema cu galbenele si catina - 10 RON.
Sandra Bullock Probabil, ati mai auzit despre doamne care folosesc crema contra hemoroizilor, atunci cand au ochii umflati. ... crema de poveste. Actrita spune ca numerosi specialisti in machiaj recurg la aceasta crema, mai ales ca este ieftina, accesibila in majoritate farmaciilor.
Pentru imbaiere se foloseste apa calduta, nu fierbinte si uscarea pielii se face prin tamponare usoara, dupa care se aplica o crema hidratanta. ... O crema cu un continut scazut de hidrocortizon poate ameliora temporar acest simptom. ... Dupa spalare, aplicati o crema hidratanta, fara parfum, pentru a proteja pielea.
Mai avem si parfumul Si tu savais (la 100 ml), care costa 178 RON, crema de corp Si tu savais (la 200 ml 133 RON), parfumul Cantabelle (la 100 ml, 165 RON), crema de zi pe baza de caviar (la 50 ml 223 RON) si crema de noapte pe baza de caviar (la 50 ml 223 RON).
google-analytics.com