Cautare

168 de rezultate pentru "covaci nelu" (3.80 secunde)
Phoenix a lansat doua compozitii de suflet care ii apartin lui Nicu Covaci:
Potrivit ziarului Adevarul (un articol semnat de Alexandra Furnea), Nicu Covaci, solistul formatiei PHOENIX, ii da in judecata pe Mircea Baniciu, Josef Kappl, Manfred Neumann si pe Radu Almasu. ... Se pare ca acestia nu detineau drepturile de autor pentru a interpreta melodiile compuse de Covaci pentru formatia Phoenix.
MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
Legendarul Nicu Covaci, fondator si lider al formatiei rock Phoenix, este si un pictor foarte talentat. ... In varsta de 72 de ani, Nicu Covaci a ramas in istorie ca fiind liderul primei formatii rock din Romania.
Ioan Nelu Botis si-a depus demisia, miercuri dimineata, din functia de ministru al Muncii. ... Coplesit de emotii, Ioan Nelu Botis a tinut sa le ceara scuze, pentru scandalul in care a fost implicat, tuturor celor care l-au sustinut.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Astfel, nu mai putin de 14 sefi de inspectorate, sectoare si birouri din toata tara se regasesc acum pe lista neagra a chestorului principal Nelu Pop, seful Politiei Romane de Frontiera.
Schimbare de situatie in cazul directorului de la Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Galati, Nelu Caraghiulea, care in aproximativ doua luni de la concedierea sa de catre Directia Apelor Prut Iasi a fost reinstalat pe post.
In cadrul targului de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, la standul lui nea Nelu Patrascu lumea vine sa cumpere de toate: ... Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe si Alin Simion din Targoviste, judetul Dambovita. ... Toate produsele sunt de la Targoviste", ne-a spus nea Nelu Patrascu.
La standul lui nea Nelu Patrascu, caci asa ii stie toata lumea, oamenii vin sa cumpere de toate: ... Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe, Alin Simion, Alin Moaca, Liliana Maican si Veronica Olteanu. ... Toate produsele sunt de la Targoviste", ne-a spus nea Nelu Patrascu.
Sotii Mihaela si Codtrl Covaci au venit recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... S-au cautat ouale de Paste, in special cele din jad, ne-a spus Mihaela Covaci la targul de cristale.
Costel Covaci de la Mineralien Company a participat in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului cu o colectie impresionanta de pietre.
Ea include aproximativ 200 de exponate si poate fi vizitata in Strada Covaci nr. ... Noul muzeu de tip boutique se afla la al doilea etaj al imobilului din Strada Covaci nr.
Nicu Covaci este un om genial si normal in acelasi timp. ... Adevarul este ca Nicu Covaci este nemultumit de multe lucruri care se petrec in muzica romaneasca.
Nelu Nedelea participa constant la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Ioan Nelu Botis a demisionat. ... Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, a anuntat in urma cu cateva minute ca a demisionat. ... Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, a anuntat in urma cu cateva minute ca a demisionat.
Inca de la inceput, Nelu Vlad si-a dorit special aceasta data, tocmai pentru a oferi la zi de mare si sfanta sarbatoare o alta aniversare. Nelu Vlad are si un mesaj pentru romani, inainte de spectacolul Petrecere la Palat - 40 de ani AZUR:
Nelu Tataru, estimare: ... Cati romani cu Coronavirus umbla LIBERI in societate Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul de Interne, a facut estimari critice pentru tara noastra.
"La Nelu vine un arab/ Cu dolari multi si nu prea slab/ 'Sint Nelu neam de beduin/ Legitimatie detin/ Si de la Viorel eu vin/ Sa-ti spun cit mi-esti de drag'/ Se-ncrunta Nelu:
"La Nelu vine un arab/ Cu dolari multi si nu prea slab/ 'Sint Nelu neam de beduin/ Legitimatie detin/ Si de la Viorel eu vin/ Sa-ti spun cit mi-esti de drag'/ Se-ncrunta Nelu:
google-analytics.com