In cadrul targului de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, la standul lui nea Nelu Patrascu lumea vine sa cumpere de toate: de la carnaciori de porc proaspeti si afumati - la 5 RON/100 de grame, pana la berbecuti la gratar in sos de vin - la 7 RON/ 100 de grame, ciolan de porc dezosat in sos de vin cu mujdei de usturoi, sarmalute de post cu ciuperci si morcov, fasole cu ciolan, iahnie de post, sarmale cu carne de vita si porc - la 10 RON/ portia, ornamente din legume.
De fapt, standul apartine de SC Palmyra Events SRL si aici ii gasiti pe: Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe si Alin Simion din Targoviste, judetul Dambovita.
"La noi, vin sa cumpere de la noi foarte multi turisti din Israel si Marea Britanie. Le place mancarea traditionala romaneasca. Toate produsele sunt de la Targoviste", ne-a spus nea Nelu Patrascu.
Tot la standul lor, mai gasiti si: frigarui de porc si de pui - la 6 RON/ 100 de grame, cartofi prajiti si cartofi taranesti, ardei, gogosari si salata de varza, precum si lipii taranesti.
"Avem si vinuri, tuica de prune, sucuri naturale si cafea! De 3 ani venim la MTR. De sarbatori vom fi la Piata Unirii, Piata Amzei, Piata Obor si in Parcul National Lia Manoliu", mai spune nea Nelu.