Cautare

7407 de rezultate pentru "conferinta de presa bolnavi psihic tigveni" (3.11 secunde)
Scriitoarea Petronela Rotar povesteste experienta sa de a fi avut Coronavirus Scriitoarea Petronela Rotar: ... O lume fara mirosuri si gusturi e o lume imposibil de trait. Incertitudinea si anxietatea au fost cel mai greu de suportat.
Tratamentul talasemiei dureaza toata viata si se face cu transfuzii de sange si cu medicamente chelatoare de fier. Fara tratament, persoanele atinse de talasemie mor. ... Florentina Vladareanu - Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Radu Ganescu (a abordat tema Talasemia din perspectiva pacientului), Dr.
3 din 4 bolnavi sunt femei. Aceasta maladie ce afecteaza articulatiile debuteaza de obicei la varsta adulta, intre 40 si 60 de ani, fara a se cunoaste cauza. ... "Corpul uman este alcatuit din miliarde de celule, fiecare dintre ele asigurand functii precise si realizand impreuna un echilibru general.
• Este o incercare de intoxicare uriasa. ... Este evident ca si incercarea asta de a o lasa la 2009-2010 e o mare minciuna. Cangrena e veche si tolerata de toate partidele care au fost la guvernare.
Nici Parlamentul unicameral n-ar fi o idee rea, ca prea s-a inghesuit fitecine pe prepeleacul puterii, de nu-l mai poti da jos de acolo nici cu justitia.
Scena e cunoscuta, deoarece a facut o buna cariera in presa din Romania in ultima vreme. Ea s-a petrecut undeva in provincie, la Timisoara, daca nu ma insel, si a fost reluata de mai multe ori de posturile de televiziune.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Participantii la conferinta Traieste Sanatos cu Simona vor avea inca un motiv de bucurie: ... Radu Vladareanu, Sef Clinica Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si profesor la Universitatea Carol Davila si Sef Lucrari Neonatologie dr.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
La Bucuresti, in perioada 1-2 noiembrie 2017 are loc Conferinta Femeilor Francofone pe tema CREATIE, INOVATIE, ANTREPRENORIAT, CRESTERE, DEZVOLTARE: FEMEILE SE AFIRMA!, eveniment organizat de Ministerul Afacerilor Externe, in cooperare cu Organizatia Internationala a Francofoniei (OIF), sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei.
Deputatul Mircea Iustian a avut, ieri, un nou prilej de a-si incanta "auditoriul" cu obisnuitele sale balbaieli. Dornic sa-si prezinte asa zisele realizari, adica ce a mai facut prin filiala constanteana a Partidului Liberal Democrat (PLD) pe care o carmuieste, deputatul a organizat o conferinta de presa.
Alexandru Arsinel, Gheorghe Turda, Toni Grecu, Tibi Scobiola, Laurentiu Duta si Connect-R vor expune problemele legate de sistemul de pensii si gestionarea colectiva a drepturilor conexe ale artistilor, in cadrul unei conferinte de presa, premergatoare dezbaterii de la Bruxelles, initiata de europarlamentarul Petru Luhan.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Presedintele Traian Basescu a apreciat la conferinta de presa comuna cu cancelarul Merkel ca vizita acesteia la Bucuresti este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare.
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
'Demersul lui Traian Basescu de a apara Romania in fata acuzelor din Raportul Comisiei Europene mi se pare stimabil. ... Afirmatia ca Romania "nu-si respecta angajamentele fata de Uniunea Europeana" este una de maxima gravitate.
Vineri, 26 aprilie 2013, la ora 11:00, are loc conferinta de presa privind lansarea pe piata romaneasca a produselor cosmetice "LA DUCHESSE Romania", in cadrul targului COSMOBEAUTY Bucuresti, organizat la Sala Palatului in perioada 26 - 28 aprilie 2013.
Antonie Solomon a fost reales presedinte al filialei craiovene a PDL dupa o sedinta la care conducerea judeteana a partidului a decis ca presa sa nu aiba acces.
Traian Basescu a lovit presa intr-un mod ticalos, sub centura Iesirea necontrolata, de joi seara, a presedintelui Traian Basescu la intrebarea unui jurnalist de la Antena 3 referitoare la Ioana Basescu, care ar fi incasat sume de bani de la compania Gazprom, nu a ramas netaxata de senior-editorul Gandul, CT Popescu.
google-analytics.com