Cautare

1624 de rezultate pentru "cojoc marian" (5.97 secunde)
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
Marian, D. ... Marian, de 28 de ani, din Bucuresti, persoana eliberata din penitenciar in luna august 2011, despre care existau date ca are preocupari pe linia furturilor din locuinte, prin metoda fortarii ferestrelor apartamentelor.
Din vechea structura de conducere au fost lasati pe dinafara doi vicepresedinti, Ioan Petras si Dan Cojoc, dar si mai multi secretari zonali, ceea ce a provocat nemultumirea mai multor membri de partid, care s-au plins ca au fost indepartati "oamenii care au muncit in campania electorala”..
Daca noi nu vom fi atenti ca erodarea vine cu dusmanul in cojoc, atunci ne meritam soarta“, a declarat Flutur.
Sa ne desfacem hartiile amandoi, eu zapisul si hrisoavele mele, scrise pe cojoc, si tu zdrentele tale. Scrie pe ale tale Radu?
Exista superstitia ca domnul Preda ar fi teribil de destept si echipat cu un cojoc foarte competent, chestie pe care esti liber sa o accepti sau ba - asa functioneaza treaba cu superstitiile.
In actiunea formulata, Loteria Romana a cerut instantei sa-i oblige pe toti membrii Consiliului de Administratie din perioada 22 decembrie 2003 - 26 ianuarie 2005 (Nicolae Cristea, Marin Cojoc, Constantin Statica, Tudor Ionita) la plata sumei de 89.800 RON.
Popescu, Bacila, Rusu, Rada, Cardoso, Ungurusan, Vlad, Mamele, Cojoc, Melinte, Cristea, Voiculet, Nistor, Lemnaru, Ignea, Al. Grigoras, Maxim, Ibeh si Matulevicius.
Lemnaru - cu ceva probleme medicale, Cojoc - usor accidentat, Bacila - care resimtea ceva dureri, plus Viera, Radut si Mingote, care au sosit mai tarziu la lot.
Nu au evoluat la acest joc Lazar, Horvat, Lemnaru, Cojoc, Rusu, Bacila, Pleasca si Cardoso. Iata cum au aratat cele doua "partituri"
Garderoba lui Gigi la puscarie 10 perechi ciorapi 5 maiouri 5 tricouri 5 chiloti 3 pulovere 3 perechi incaltaminte 3 perechi pantaloni 3 perechi pantaloni scurti 2 pijamale 1 cojoc 1 pardesiu 1 pereche manusi 1 curea 1 fular Ce-a mincat Becali ieri Micul dejun:
Inedit la standul sau este si un cojoc din blana brodat manual, la 600 RON si un rucsac mare, din piele rosie - la 230 RON.
De trei ani pictam in Atelierul de pictura al Lizei Panait, in stil floral, pe diverse materiale, de la piele, voaluri, cojoc din piele intoarsa, tul, catifea si dantele!
- cojoc maro pictat (cu pistolul) - 2.000 RON - bundita pictat manual, din piele ecologica (compozitie vascoza 40% - rochita din noua colectie (din voal brodat) - 1.800 RON - poncho din lana 100% - 500 RON - poncho din blanita ecologica - 600 RON - jacheta din stofa de lana, cu maci impasliti - 700 RON - rochie neagra din tricot, cu plasa (bumbac - 67% si amestec - 33%) - rochie din catifea, de zi (vascoza - 60% si amestec - 40%) - 1.200 RON Lucram cu materiale ecologice, care sunt usoare, practice si te poti deplasa usor cu ele, spune Liza Panait.
In expozitie, iubitorii de arta vor putea admira in premiera nationala o lucrare semnata de Mircea Cantor, realizata special pentru Art Safari Bucuresti, Anthroposynaptic Dior/Bihor, o lucrare in oglinda, unde moda se impleteste cu arta - o vesta Dior colectia toamna-iarna 2017 (primita cadou de Mircea Cantor din partea Christian Dior pentru a realiza lucrarea ce va fi expusa la Art Safari Bucuresti) croita impreuna cu un cojoc autentic binsenesc din Bihor.
caciuli din blana de nurca - la 220 RON, caciuli din blana de vulpe - la 280 RON, caciuli din caine enot - la 200 RON, gulere de blana - la 200 RON, caciuli din astrahan - la 200 RON, manusi din piele - la 35 RON si manusi din blana - la 45 RON, curele din piele de vita - la 45 RON, bundite - intre 90 - 200 RON, borsete din piele - la 45 RON si la 60 RON, haine de piele - la 380 - 520 RON, portofele din piele - intre 30 - 45 RON, cojoc de copil - la 280 RON, manusi din piele intoarsa si piele, haina din blana de miele - la 580 RON si haina din vulpe polara sau nurca - la 4.500 RON", ne-a spus Florin Spiridon.
Si toate astea pana pe la 60-70 de ani cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bata in mana?
La conferinta vor fi prezenti Miodrag Belodedici, Ioan Grigoras, Danut Lupu, Florin Constantinovici, Jean Vladoiu, Florin Cojoc (l ot paralimpic), Prof.
Pe parcursul a trei zile, Brezaia colinda la toate casele gospodarilor din localitatea respectiva, fiind insotita de barbatul ei (care se cheama Mos- imbracat si el cu haine de sarbatoare, cu un cojoc foarte frumos) si de un intreg alai.
Ca sa afle cum va fi timpul, ciobanii intind un cojoc. Daca se asaza pe el o oaie neagra, iarna va fi blanda, daca oaia e alba, iarna va fi cu multa zapada.
google-analytics.com