Cautare

15998 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (3.85 secunde)
Craiovenii care au întârzieri la plata facturilor la gaze vor fi automat debransati, fara sa li se mai acorde alte termene decât cele prevazute în contract.
Romgaz a realizat anul trecut o productie de 5,850 miliarde metri cubi gaze, in scadere cu 0,75% fata de productia de gaze din 2007, de 5,894 miliarde mc gaze.
Romgaz si Petrom produc anual, cumulat, aproximativ doua treimi din necesarul de gaze al tarii.
BPN al PDL a decis ca populatia si consumatorii casnici de gaze naturale sa nu suporte o eventuala crestere a pretului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, insa nu a putut sa spuna cum se va realiza acest lucru.
Nabucco Vest a fost selectata drept ruta central-europeana de livrare a gazului din zacamantul de gaze Shah Deniz II din Azerbaidjan, informeaza consortiul Nabucco. Daca proiectul va fi realizat, Romania isi va diversifica sursele de aprovizionare cu gaze naturale si va scapa de dependenta de importurile din Rusia.
Asa incepe sesizarea facuta de Corina L., nemultumita de faptul ca in mijlocul cartierului ANL din zona Garii, pe locurile special amenajate pentru parcarea masinilor, a aparut un chiosc "care se vrea punct de desfacere de marfuri agroalimentare".
xxx Uimitoare, pentru ca sunt printre putinele masuri pro-Romania din perioada care s-a scurs de la evenimentele din 1989 si oricum singurele in mod net cu acest caracter de la revenirea la guvernare a PSD in 2012.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Chiriasii la stat au de platit, din martie, sume de câteva ori mai mari decât pâna acum în contul chiriei.Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat (DADPP) din cadrul Primariei Slatina este în proces de încheiere de acte aditionale dupa modificarea legislatiei, acte care vor fi transmise sutelor de chiriasi, dupa ce acestora li s-a solicitat reactualizarea documentelor care atesta venitul.Cresterile sunt semnificative, a declarat directoarea DADPP, Ana Anghel, indiferent de categoria de chiriasi.
Chiriasii la stat au de platit, din martie, sume de câteva ori mai mari decât pâna acum în contul chiriei.Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat (DADPP) din cadrul Primariei Slatina este în proces de încheiere de acte aditionale dupa modificarea legislatiei, acte care vor fi transmise sutelor de chiriasi, dupa ce acestora li s-a solicitat reactualizarea documentelor care atesta venitul.Cresterile sunt semnificative, a declarat directoarea DADPP, Ana Anghel, indiferent de categoria de chiriasi.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro. Autoritatile fac ultimele renovari la programul "Prima Casa".
Ajuns la a XXIV-a editie, tIMOn va aduce un numar record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuinte fiind promovate cu caracter exclusiv in cele patru zile ale evenimentului.
In schimb, la ultima sedinta a PSD Constanta - cea desfasurata sambata, 12 martie a.c., cu scopul alegerii presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Constanta - Radu Mazare a afirmat ca prefectul Danut Culetu nu face nimic.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) va elimina in acest an subventia de 20% acordata persoanelor fizice care isi construiesc case prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), astfel incat aceasta sa nu mai aiba o pozitie privilegiata pe piata.
e-politic.ro informeaza:Udrea, Oprea si Vanghelie, impreuna,la lansarea unui proiect ANL.
Lucrarile de constructie la cartierul anelist Henri Coanda vor incepe in doua saptamani, dar acest lucru este valabil pentru casele din Voluntari.
Statul va stabili pana la sfarsitul saptamanii o grila foarte stricta de criterii insotite de punctajele aferente pentru acordarea de locuinte celor care vor sa beneficieze de programele Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL).
Pentru ca cererea de locuinte este mare si nu toti cetatenii au puterea de cumparare necesara achizitionarii unei case in zone rezidentiale, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) le propune romanilor proiecte de case din prefabricate.
Aceasta crestere este insa nesemnificativa in raport cu necesarul de locuinte, estimat la un milion, potrivit Danei Florea, reprezentant al Autoritatii Nationale pentru Locuinte (ANL).
google-analytics.com