Cautare

529 de rezultate pentru "caramidariu petru" (4.18 secunde)
Roman si Lificiu, la usa PSD Mircea Geoana a precizat ca deocamdata nu au fost demarate consultari cu nici un partid extraparlamentar sau parlamentar, dar ca au fost primite solicitari formale in acest sens de la Forta Democrata, condusa de Petre Roman, si de la Partidul Ecologist, al carui lider este Petru Lificiu.
Petru prima data Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, ajuns la a XXXVII-a editie va fi organizat de Romexpo, CCINA Constanta si Federatia Patronala a Industriei Usoare FEPAIUS in perioada 21-25 februarie a.c.
O posibilitate pentru ele ar fi refinantarea creditului, dar si aceasta este dificila, in conditiile incertitudinii proiectiei pe perioade mari a bugetului autoritatii locale", a afirmat, la randul sau, Petru Rares, presedinte al Institutului Bancar Roman (IBR).
Cu o explicatie a venit Presedintele ANRE, Petru Lificiu care a declarat ca pretul nu se va schimba pana in toamna, pentru a se putea acoperi astfel pierderile inregistrate anul trecut.
Bursa generala a locurilor de munca va avea loc in incinta Salii de Sport a Colegiului Tehnic Petru Maior, din Bulevardul Timisoara nr.
In urma cu cateva zile, presedintele ANRE, Petru Lificiu, spunea pentru NewsIn ca populatia nu ar putea sa suporte majorarile de tarife la gazele naturale cerute de distribuitori.
Si altiiā€¦ nu raspund la telefon Posibilitatea de a afla opinia si a celorlaltor alesi, mai precis a reprezentantului UDMR, Levente Csaba Szekely, si al ecologistilor, Petru Lificiu, ambii deputati de Galati, s-a izbit de refuzul acestora de a ne raspunde la telefonul mobil, singurul instrument de care dispunem pentru a intra in timp real in contact cu acestia.
La aceasta categorie au mai fost nominalizati Ion Abrudan, Tibor Acs, Petru Ciubotaru, Constantin Cojocaru, Costel Constantin, Damian Crasmaru, Jozsef Czintos, Constantin Dinulescu, Grig Dristaru, Ovidiu Ghinita, Tudor Gheorghe, Cristian Irimia, Vladimir Jurascu, Nemes Levente, Bujor Macrin, Vasile Menzel, Alexandru Mereuta, George Mihaita, Damian Oancea, Alexandru Repan, Rudy Rosenfeld, Dumitru Rucareanu, Tiberiu Simionescu, Traian Stanescu, Anton Tauf, Sergiu Tudose, Eugen Tugulea, Valentin Uritescu, Razvan Vasilescu, Dionisie Vitcu.
As vrea sa remarc doua caracteristici comune legate de numele acestor vrednici urmasi ai sfantului Petru: amandoi se numesc Ioan.
Petru Calian, vicepresedinte al Partidului Conservator (PC), a anuntat ieri ca partidul sau va desfasura duminica, in Sala Sindicatelor din Alba-Iulia, o contramanifestatie la adunarea din 15 martie de la Odorheiu Secuiesc.
Petru si Pavel. Acestei plante i s-a acordat o importanta si un respect deosebit, inca din antichitate: romanii isi impodobeau cu ea templele.
El a mai spus ca liberalii bihoreni s-au saturat de presedintele PD Bihor, Petru Filip, care isi face imagine pe bani publici si se infrupta din ei, facand aluzie la infiintarea unui ziar al Primariei oradene, precum si la contracte pentru lucrari publice atribuite unor firme de constructii ale membrilor PD Bihor, cu care primarul "este tovaras de afaceri".
La reuniunea de duminica a Delegatiei Permanente, Cornel Popa si-a reiterat acuzele aduse omologului de la PD, Petru Filip, despre care a afirmat ca "nu se mai satura de imagine pe bani publici" si ca la atribuirea contractelor de executare a lucrarilor publice favorizeaza "grupurile de interese" din PD, PSD si UDMR Bihor.
Deputatul conservator Petru Calian a anuntat ieri ca PC a initiat un proiect de modificare a Legii administratiei publice locale care vizeaza depolitizarea primariilor.
Ma bucur ca pe scena am cunoscut si alti regizori americani de film de la Hollywood, dar si pe regizorul, scriitorul roman- Petru Popescu, alaturi de alte personalitati marcante romano-americane care au participat in numar foarte mare la gala".
Petru Culianu aprecia ca experientele extracorporale ale lui Monroe par a fi demne de incredere, chiar daca cele relatate sunt deformate de eforturile de a "traduce" trairile in limbaj obisnuit.
Hotii sunt suficient de inventivi, pot pleca din casa pe care o jefuiesc, o sa radeti, cu animalul de companie al proprietarului la subtioara, situatie in care vecinii chiar le deschid usa de la intrare petru a-i ajuta, confundand hotul cu un prieten al proprietarului.
Domul ei era cel mai mare de acest fel, doar domul Bazilicii Sfantul Petru din Roma, construita in secolul al XVI-lea, a intrecut imensitatea ei.
Din grupul de rugaciune plecat in pelerinaj fac parte 15 deputati, printre care Monalisa Galateanu, Petru Andea si Ioan Buda de la PSD, Angela Buciu de la PRM, Pantelimon Manta de la PC si independentul Mircia Giurgiu.
Petru: - Mai baieti, e aglomeratie mare azi aici, locuri nu prea sunt. N-ati vrea voi sa va intoarceti? Uite, platiti o taxa de 100 de dolari si va trimit inapoi.
google-analytics.com