Cautare

3062 de rezultate pentru "camera ascunsa" (5.60 secunde)
AGERPRES informeaza: E-Camere.ro - Cum alegem strategia potrivita pentru achizitionarea unei camere de supraveghere ascunse? Exista multa documentatie pe internet referitoare la analiza cost-eficienta a sistemelor de securitate prin intermediul camerelor de luat vederi, dar cercetarea necesita cunostintele de specialitate.
Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta:
Ce imaginatie diabolica trebuie sa fie in mintea acelor oameni care monteaza tehnica de ascultare pe sub camasa unui turnator si, mai nou, o camera de filmare ascunsa in nasture pentru ca astfel blindat sa-l trimita in casa lui Oprescu (la fel ca in biroul lui Adrian Nastase, in dosarul Zambaccian), spre a-l inregistra si filma!
Intr-o filmare cu camera ascunsa, un angajat ii cere reporterului Antena 3 documente pe care ar putea sa le obtina din sistemul informatic, daca ar vrea.
In ciuda acestor mici momente demne de camera ascunsa se vede ca romanii au de ce se plange. Iar sfarsitul de an, care ar trebui sa fie incununat de bucurii si moment placute, din contra, creeaza noi prilejuri de disconfort.
Jurnalistii Digi24 au filmat cu camera ascunsa farmacisti care il vand la liber, desi acesta se elibereaza doar pe reteta.
O parte din declaratiile de avere ale candidatilor pentru Senat si Camera Deputatilor au fost deja publicate ieri pe siteurile celor doua foruri legislative, o data cu trecerea termenului de rezolvare a contestatiilor.
Este vorba de Razvan Theodorescu, pentru Senat, Costica Macaleti, Doina Dretcanu, Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu, pentru Camera Deputatilor, toti de la PSD^PUR, Liviu Cimpanu de la Alianta si Stefan Baban, de la PRM, ambii pentru camera inferioara a Legislativului.
In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
COVASNA Senat Albert Almos (UDMR) - 55,62% Bokor Tibor (UDMR) - 68,6 % Camera Deputatilor Edler Andras (UDMR) - 67 % Marton Arpad (UDMR) - 56,29 % Olosz Gergely (UDMR) - 78 % CLUJ Senat Mihail Hardau (PD-L) - 50,23 % Camera Deputatilor Daniel Buda (PD-L) - 51,27 % Adrian Gurzau (PD-L) - 50,33 % DOLJ Senat Mircea Geoana (PSD) - 64,22 % Lia Olguta Vasilescu (PSD)- 62,91% Camera Deputatilor Ion Calin (PSD)- 59.45% Valeriu Zgonea (PSD) - 63.71 Claudiu Manda (PSD) - 65.32 % Petre Petrescu (PSD) - 57.68 % MEHEDINŢI Camera Deputatilor Doinita Mariana Chircu (PDL) - 51,19 %
- Pe noi ne-a interesat in primul rand sa reducem cheltuielile cu functionarea statului de la toate institutiile, incepand cu Camera Deputatilor. ... Stand doua zile, analizand cu foarte mare atentie, am vazut ca se poate renunta la aproape 17% din buget si Camera va functiona foarte bine.
Convocata in sesiune extraordinara in perioada 19-29 iulie, Camera Deputatilor va dezbate si se va pronunta prin vot asupra a 43 de proiecte de lege pentru aprobarea unor ordonante de urgenta.
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a lasat sa se inteleaga ieri, la o intalnire cu tinerii social-democrati, ca la Camera Deputatilor este greu sa se creeze „o bresa“ astfel incat Adrian Nastase sa ramana in functia de presedinte, in timp ce la Senat „s-ar putea sa fie mai usor“.
Parlamentarii PNL vor cere conducerilor celor doua Camere amanarea inceperii programului, la Senat si la Camera Deputatilor, pentru a putea participa la inmormantarea lui Alexandru Paleologu.
Secretar general la Camera Deputatilor Liderii PNL si PD au convenit sa ii ceara presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, sa supuna dezbaterii si adoptarii plenului numirea secretarului general al acestei Camere a Parlamentului.
Corectitudinea votului in Parlament a devenit motiv de disputa atat in Senat, cat si in Camera Deputatilor.
Miza UMDR este aceea de a trece proiectul spre Camera Deputatilor in forma Guvernului. ... Se poarta discutii daca in forma initiala ori cu amendamentale aprobate in Senat si se trimite la cealalta Camera.
Astfel, in sesiunea de toamna a anului 2005, Camera Deputatilor a adoptat 200 de proiecte de legi, din totalul de 450 aflate in procedura legislativa. Din totalul de 203 proiecte dezbatute in plen, pentru 113 Camera Deputatilor a fost Camera decizionala.
Afla 8 sfaturi practice pentru proaspetele mamici care iti vor face viata mai frumoasa Sindromul mortii subite Pastreaza o temperatura confortabila in camera in care doarme copilul tau (intre 16 si 20 de grade Celsius, ideal ar fi 18 grade Celsius).
Am intrat in camera, de fapt un mini-apartament, cu camera de primire, unde se afla o canapea extensibila, un frigider si o masuta. Tolo - Hotelul Polydor - camera noastra Urmau baia, curata, cu doua randuri de prosoape, doua sapunuri rotunde, hartie igienica.
google-analytics.com