Cautare

425 de rezultate pentru "caine mancat" (2.75 secunde)
I-a mancat clatitele de pe masa, dar nu avea treaba cu doamna. A intrat, a mancat clatitele, a iesit afara.
Spune insa ca n-ar fi consumat stupefiante, ci ar fi iesit pozitiv la drugtest, atentie, din cauza ca a mancat covrigi cu mac
Soldatii rusi se revolta: "Nu am mancat de 3-4 zile. Ne-au lasat aici pe post de carne de tun"e
Este alerta in mai multe spitale din tara dupa ce in sectiile de terapie intensiva au ajuns pacienti care au mancat ciuperci otravitoare.
De mancat. ... Alt mandat, alt certat, alt mancat. Si uite asa s-au scurs 18 ani din draga lor viata si din urata tarii viata.
Cunoscutul procuror constantean, Teodor Nita, a ajuns pe mana medicilor dupa ce a mancat la o cherhana de pe litoral.
Sunt deranjat de fitele lui, de aroganta cu care ne priveste, de nepasarea cu care trateaza problemele Constantei si nu pot sa uit cand i-a spus unei mame sfasiate de durere ca un caine i-a devorat copilul, de ce nu si-a tinut copilul in lesa - adica i-a spus:
Un caine de paza gras si imbatranit va fi inlocuit de mai multi lupi tineri, care vor veghea cu adevarat la democratia autentica.
Acest primar care se manifesta de parca ar fi un caine fara stapan a instituit de capul lui si o taxa de salubritate pe care o foloseste pentru a-si intimida adversarii.
„Un tip se plimba pe strada cu un caine in brate si, alaturi de el, un prieten il intreaba, la un moment dat, vazandu-l ca incearca sa muste cainele, daca e nebun.
Trebuie remarcat ca sub mandatele domniei sale, jurnalistul a urcat constant in statut, de la caine de paza, la tiganca imputita, tonomat si, in cele din urma, gaozar.
xxx - Cel care toata ziua e activ ca o albina, e puternic ca un taur, munceste precum un cal si seara se-ntoarce acasa rupt de oboseala precum un caine, ar trebui sa consulte un veterinar, deoarece este foarte probabil sa fie un bou!
Manat de fobiile si nostalgiile boalei, un caine turbat venit de aiurea, intrase in sat, muscand pe uliti si prin ograzi copiii intilniti.
Omuleti zburatori cu bot de caine In momentul in care a ajuns deasupra locului in care asteptau umanoizii, balonul a ejectat, una dupa alta, la intervale foarte scurte, 3 sfere mari, pe o traiectorie verticala descendenta si 9 sfere mai mici, pe o traiectorie parabolic descendenta.
- Un caine poate invata sarcina A mai repede decat un porc, dar porcul poate fi mult mai priceput la sarcina B, explica Brenda Coe.
O lectie de viata poate fi data si de un cal sau de un caine, deci fii mai atenta la aceste vietuitoare azi, ca sa descoperi ce mesaj au ele sa-ti transmita.
Natura si ratiunea ne spun ca un negru este o fiinta umana, si de aceea nu trebuie tratat ca si cum un cal sau ca un bou sau ca un caine, asa cum natura si ratiunea ne spun ca un evreu este o fiinta umana, si de aceea nu trebuie tratat ca si cum ar fi bacilul ciumei.
Ca de obicei, cele mai plastice comentarii cu privire la joaca PC le-a facut senatorul PNL Constanta, Puiu Hasotti. Acesta este de parere ca ce fac acum conservatorii "este un joc de imagine ieftin, nereusit".
In orice oras din Romania trotuarele sunt pline de excremente de caine, pe care proprietarii uita sa il stranga. Chistoacele sunt aruncate la intamplare, de multe ori gunoiul este azvarlit de pe fereastra, in fata blocurilor, tiganii (si nu numai) circula fara bilet in autobuze.
Adevarul este ca e greu sa scoti un caine de la macelarie. Democratii nu au nici o misiune, asa cum afirma, pur si simplu tin cu dintii de putere.
google-analytics.com