Cautare

51 de rezultate pentru "cadavru mumificat" (3.35 secunde)
Il crezusem cadavru politic. Vocea lui behaita, de barbat cu muierisme isterice, a rasunat din nou. Un alt mort care tine sa ne avertizeze ca traieste!
Constantinescu e un cadavru politic, degeaba isi plimba barbuta canita si mutra tumefiata prin televiziuni cind se intimpla sa il mai invite cineva in lipsa de alti musterii.
despre care unul dintre cei insarcinati sa se ocupe de destinele culturii romane spune ca „este un cadavru din debaraua literaturii romane“.
despre care unul dintre cei insarcinati sa se ocupe de destinele culturii romane spune ca „este un cadavru din debaraua literaturii romane“.
Strigoii sunt acei morti peste ori sub al caror cadavru a trecut un animal, ori acele persoane care isi inghit cordonul ombilical, caz in care moasa trebuie sa-l indeparteze cat mai repede cu putinta, apoi sa-l ingroape ori sa-l arda iar cenusa rezultata sa i-o dea nou-nascutului.
Trupul neinsufletit al unei femei a fost gasit pe un camp de langa Popesti-Leordeni, la doi pasi de Capitala. Cadavrul a fost descoperit de paznicul unui depozit din zona care a anuntat Politia.
Ca nu mai clipesc cand vad un cadavru pe sosea, cand vorbesc cu un muribund, ca nu stau de vorba cu cersetorii ca se feresc sa lucreze la o rubrica de cazuri sociale.
Nimeni nu il dorea pe acest copil pentru ca era un cadavru ambulant: slab de i se ghicea scheletul sub piele (cred ca mai am si acum fotografia lui pe undeva), capul mare si ochii imensi.
Take, Ianke si Cadir - Ana, director - Grigore Gonta, "Chicago" - Roxie Hart - regia Ricard Reguant, Machinal - Helen Jones, director - Alexander Hausvater, Jocul dragostei si al intamplarii (The Game of Love and Chance - Miravaux) - Silvia, director - Felix Alexa, Cadavru Viu - Liza, director Gelu Colceag, Mofturi la Union dblquote - Fifi, director - Gelu Colceag, "Crima pentru pamant dblquote - Daria, director - Grigore Gonta, "Apus de soare" - Doamna Maria, regia Dan Pita, "Visul unei nopti de vara" - Hellena, regia Felix Alexa, "Hic Sunt Leones" - Manechin, regia Dan Puric, "Sanziana si Pepelea" - Muma Padurii - regizor Dan Tudorpar Colaborare teatru - "Celalalt", la teatrul Metropolis, -Ea - Regia Carmen Vestemeanu "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte", regia Dan Tudor "Micul Paris" Circul Globus - Mimi, regia Brandusa Novac 1999 - 2000 - The Daya Troup - Copilul Divin (The Divine Child), director - Chris Simion Filme:
Criminalul si gazda au continuat sa bea pana au adormit langa cadavru. In dimineata aceleiasi zile, Mandoiu mai batuse doua persoane - un batran din vecini si o tanara de 18 ani dintr-o comuna apropiata.
In apartament a fost gasit si un barbat decedat care prezenta o plaga impuscata la nivelul capului, langa cadavru fiind gasit si un pistol.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com