Cautare

51 de rezultate pentru "cadavru mumificat" (2.75 secunde)
Apoi razboiul cu un guvern si o coalitie din care a facut parte, apoi cu orasul pe care il castigase in stilul sau, intr-un iures salbatic si al carui cadavru l-a lasat soldatilor sai credinciosi, sa ii fie jefuite podoabele si sa fie purtat in sulitele puterii, profitului si mandriei de cuceritor.
Ca e un cadavru politic, de care nu mai are nimeni nevoie? Cred ca nici macar aia din PDL nu il mai asculta.
De fapt, pentru Romania si pentru interesele natiunii romane el nu mai este decat un cadavru politic, care se descompune, imputind atmosfera si incurcand pe toata lumea...
Acest vot masiv l-a transformat pe Basescu intr-un cadavru politic. Dar mortul este viu, nu se lasa dus. Profitand de respiratia gura la gura si asistenta tip SMURD acordata de cateva cancelarii occidentale si de comisarii portocalii ai UE, Basescu s-a reinstalat la Cotroceni.
Mitul, in care atatia si atatia nerozi l-au culcat ca intr-o racla, il pastreaza ca pe un cadavru public neputrezit, bun de scos in momente de seceta politica.
In acest al doilea scenariu, presedintele Klaus Iohannis poate omologa propunerea majoritatii, dar, in aceste circumstante, el insusi se transforma intr-un cadavru politic.
Aurel Butnaru a adus exemplul companiei de stat TAROM, care nu mai aduce nici un turist strain in Romania, pentru ca "este un cadavru", situatia urmand sa se rezolve abia dupa integrarea in UE.
Cum la groapa de gunoi din Lugoj fusese in schimb depozitat un cadavru transat, politistii s-au gandit intai ca poate capul descoperit de cioban ii apartine acestuia.
Ai lasat Adinei sarcina de a te face scrum, la Crematoriu, pentru a scapa mai iute de inutilitatea unui cadavru.
"Folosind o geanta de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumparase in timpul vacantei in Dubai, precum si perdeaua de dus din baia aferenta dormitorului (aceasta din urma fiind menita a impiedica eventualele scurgeri de sange), inculpatul Cioaca Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru in portbagajul autoturismului si le-a ascuns intr-un loc necunoscut.
Medicii mergeau la Oradea pentru a preleva ficatul de la un cadavru, ce urma a fi transplantat unei paciente cu ciroza hepatica, aflata pe lista de asteptare.
Romania a facut un pas important si in privinta ratei mari de donatori cadavru, "care a depasit rata de donare a multor tari civilizate, dar se poate mai mult si mai bine", subliniaza prof.
Operatiile de cautare si salvare nu au gasit nici cea mai mica urma de epava, niciun cadavru, nici macar o pata de ulei.
ca Giovanna sa fie data in judecata pentru abuz de credulitate (daca minte), sau pentru ascunderea unui cadavru (daca spune adevarul).
Astfel, criminala si marinarul au planuit, pentru a doua zi, sa scape de cadavru. In seara urmatoare, pe la ora 21.00, Elena si Nicolae, fratele ei, au transportat cu o scara, trupul lui Gheorghe pana la malul Dunarii.
Ambele victime â€" o femeie in varsta de 27 de ani care facea jogging in Endingen, in Germania, in noiembrie, si o studenta franceza al carei cadavru a fost gasit in ianuarie 2014 la Kufstein, in Austria â€" au fost ucise cu o bara de fier, scrie Realitatea.net.
Al doilea, faptul ca acel cadavru a fost poziționat undeva in stanga si in spatele autoturismului. Ar fi trebuit ca fie poziționat in fata la impactul cu copacii, a spus Marian Burlacu, vicepresedinte Sindicatul National al Agentilor de Politie.
E o fantoma care cerseste o privire din public, un cadavru politic. Iliescu este plasat diferit. El se bucura inca de simpatii.
E o fantoma care cerseste o privire din public, un cadavru politic. Iliescu este plasat diferit. El se bucura inca de simpatii.
Il crezusem cadavru politic. Vocea lui behaita, de barbat cu muierisme isterice, a rasunat din nou. Un alt mort care tine sa ne avertizeze ca traieste!
google-analytics.com