Cautare

1504 de rezultate pentru "biterul suedez 2c ce plante contine" (3.30 secunde)
Ce contine cafeaua instant de la automat? ... Cafeaua de la automat contine mai multe chimicale decat cea din boabe de cafea macinate.
Maria Sibylla Merian, sarbatorita de Google printr-un logo special Google o sarbatoreste pe naturalista de origine germana Maria Sibylla Merian printr-un logo special, reprezentat de cateva desene de plante, insecte si o soparla.
De asemenea, vor fi reglementate si pietele pentru carne de porc, carne de pasare, oua, carne de bovine, carne, lapte, lana, lapte, plante textile, plante medicinale si aromatice, tutun, flori si plante ornamentale.
Grupurile de producatori sunt organizatii economice care se constituie si functioneaza la initiativa libera a producatorilor agricoli pentru valorificarea anumitor categorii de produse (cereale si plante tehnice, plante medicinale si aromatice, culturi specializate - tutun, hamei, legume si cartofi, fructe, struguri de vin, ciuperci de cultura, flori si plante ornamentale).
Obtinerea uleiului folosit pentru producerea biodieselului din plante ca soia, rapita sau floarea-soarelui ridica anumite probleme legate de insuficienta suprafetelor cultivate cu aceste plante energetice. ... Acolo dispare si alternativa uleiului produs din soia, intrucat nu mai este rentabil avand in vedere ca este interzisa modificarea genetica a acestei plante.
Conform Ministerului Agriculturii, în lista oficiala a soiurilor de plante de cultura din România din anul respectiv au fost introdusi 12 hibrizi de cartof, soia, sfecla de zahar si porumb MG.
Conform Ministerului Agriculturii, în lista oficiala a soiurilor de plante de cultura din România din anul respectiv au fost introdusi 12 hibrizi de cartof, soia, sfecla de zahar si porumb MG.
Autoritatile de reglementare din sectorul european de agricultura ar putea reduce subventiile acordate fermierilor pentru dezvoltarea culturilor de plante utilizate ca materie prima la productia de biocombustibili, dupa cresterea peste asteptari a suprafetelor cultivate, transmite Reuters, citata de Mediafax.
Pe cât este de riscanta, afacerea cu plante poate aduce succesul într-un timp scurt. ... Oltenia Garden este o firma care comercializeaza plante de interior si de exterior si ofera servicii complete pentru gradina si gradinarit (proiectare, amenajare, întretinere periodica).
Pe cât este de riscanta, afacerea cu plante poate aduce succesul într-un timp scurt. ... Oltenia Garden este o firma care comercializeaza plante de interior si de exterior si ofera servicii complete pentru gradina si gradinarit (proiectare, amenajare, întretinere periodica).
Romania are sansa de a produce plante aromatice si medicinale pentru export Plantele aromatice si cele medicinale ar putea fi o sansa pentru exportul romanesc, deoarece sunt foarte solicitate, iar cele care provin din flora spontana nu necesita eforturi financiare deosebite, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Gheorghe David, profesor de Tehnologia plantelor de camp la Facultatea de agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara, membru al Comisiei pentru agricultura din Senat.
In ultimul secol au aparut biotehnologiile moderne cu aplicatii in variate domenii cum ar fi medicina, industrie farmaceutica, agricultura, industrie alimentara, ceea ce a determinat ca genetica sa devina obiectul primordial al stiintei contemporane. ... plante rezistente la seceta si daunatori; ... plante fara proteine alergene (kiwi fara proteina alergena);
Ceaiurile sunt din plante din culturi ecologice! Avem si extract uleios din sapte plante biblice - la 39 RON 200 ml, pernute terapeutice antistres si insomnie - la 27 RON (mici) si la 58 RON (mari)", ne-a spus Cristina Neagoe.
Ceaiuri, cataplasme, masaj cu uleiuri din plante aromate contra febrei, tusei durerilor de cap In cazul racelilor de sezon nu exista un tratament specific, ci unul simptomatic, prescris de medic, cea mai mare greseala fiind automedicatia si mai ales administrarea de antibiotice fara sfatului doctorului.
Potpuriu parfumat Folosesti poate saculeti parfumati umpluti cu diferite plante. ... Pune amestecul de plante parfumate in boluri transparente. ... Decupeaza un cerc intr-o bucata de panza si pune in centru un pumn de plante parfumate, apoi leaga-l cu o panglica. ... Dupa ce se usuca, le poti folosi pentru un potpuriu.
De ce este nevoie de vitamine? ... Din ce in ce mai des se incearca sa se raspunda la intrebarea: De ce medicina naturala? ... De ce are nevoie organismul de substante minerale? ... De ce?
Hofigal avea la acel targ un stand cu suplimente alimentare, carti si produse cosmetice pe baza de plante.
Suntem Terrarium Natura din Bucuresti si am venit cu o gama variata de terrarii toate lucrate manual, care contin plante naturale - cactusii, plante suculente si lichenii stabilizati.
Sempervivum Romania (Vesnic Viu) este prezenta cu un stand cu plante superbe la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Sunt plante foarte usor de ingrijit:
Mai avem un bitter de 33 de plante bio, care este creatia doamnei dr. inginer Iuliana Barbu de la Farmacia Naturii, testat mai bine de 22 de ani, un ulei de masline condimentat, premiat cu aur la New York, si noi am venit cu un adaos de plante:
google-analytics.com