In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I o putei gasi pe Cristina Neagoe, reprezentant al Farmaciei Naturii.
"Ceaiurile noastre sunt pentru diverse afectiuni: slabit, rinichi, detoxifiere, digestie, antireumatic, antitumoral, cardiovascular, diabet - la 22 RON (mari, la 150 de grame). Ceaiurile sunt din plante din culturi ecologice! Avem si extract uleios din sapte plante biblice - la 39 RON 200 ml, pernute terapeutice antistres si insomnie - la 27 RON (mici) si la 58 RON (mari)", ne-a spus Cristina Neagoe.
La standul lor mai gasiti si: pernuta antigripala cu plante bio - la 58 RON, care se poate improspata dupa un an de zile. Produsele sunt facute in colaborare cu Prof. Acad. Ovidiu Bojor.
"Daca la targul de la Brasov cel mai mult s-a cautat ceaiul de viata lunga (din petale de trandafiri, fenicul, macese, tei si albastrele), la cel de la Sala Dalles au fost cautate pernutele si ceaiul relaxant.