Cautare

190 de rezultate pentru "baiatul" (3.17 secunde)
De altfel, chiar Vuscan a recunoscut ca baiatul deputatului a incercat sa aplaneze conflictul, lucru confirmat si de jurnalistul prezent:
El a adaugat ca Lucian Croitoru este "baiatul lui Basescu", acesta fiind desemnat de PD-L pentru functia de viceguvernator al BNR.
"Stiti ca eu am un consilier de incredere de aproape 60 de ani - sotia mea - si ea cand a vazut la televizor ca tu, Marian Sarbu, vrei sa te duci in guvern a zis 'Credeam ca baiatul asta e intreg la minte si nu se duce cu Basescu'", a spus presedintele de onoare al partidului.
Fiica primarului este acum in clasa a XI-a, iar baiatul in clasa a VII-a.    
Dintre vicepresedinti fac parte si neaveniti lipsiti de vocatie cum este baiatul asta cu multe case, afaceristul Robert Negoita. El a fost impus in conducere din exteriorul PSD, gratie banilor pe care ii are", a precizat Lucian Bolcas.
"Piedone, baiatul cu cioc, nu a sprijinit-o pe Minca" "Teo se credea la emisiunea ei. Si-a pregatit bine pasii si a folosit cat a putut propria imagine.
In momentul asta, desi este remunerat din bani publici, baiatul asta isi bate joc de o tara intreaga. Replicile si declaratiile lui Traian Basescu nu mai trebuie analizate din punctul de vedere al sociologiei, al tehnicilor de comunicare sau al analizei politice.
"Vine un baiat si spune m-a smardoit Basescu, eu sincer nu-l cred pe baiatul asta, ceva nu imi miroase a bine.
Si pentru ca umilinta lui Blaga sa fie totala, Basescu l-a ridicat in slavi pe actualul ministru de interne, Traian Igas, pe care l-a numit "baiatul asta" si "un tanar jurist, care a invatat legea" si va face reforma la Interne intr-un an.
Cat timp e internat in acest spital, e supravegheat ca sa nu obtineti nimic de la baiatul ala. Daca vreti sa aflati ceva, trebuie ca familia sa ceara transferul lui la un alt spital", informeaza Romania libera.
Il cresc ca pe baiatul meu, ca n-am avut parte decat de fete, si ce fete! Bai, Jeff, cum iti ziceam, doi ani cu gheata multa, divizibila cu patru, n-am stiut de criza!
Faptul ca insusi baiatul lui de pravalie, Emil Boc, are in premiera, o opinie rezervata sau ca Eckstein-Kovacs, consilier prezidential, maghiar din Ardeal, demisioneaza pentru ca nu vrea distrugerea zonei, nu conteaza.
Opozitie a facut Ludovic Orban, cu adevarat, azi, a fost ca si cum s-ar fi pus de-a curmezisul ca baiatul ala din Piata Tian-an-Men.
Baiatul asta vrea sa conduca Romania? Inseamna ca nu a invatat nimic de la Mircea Geoana! Ceea ce-i normal, pentru ca ravneste la titlul de "Prostanac".
Realitatea - pe care destul de putini o cunosc - este ca Emil Boc nu prea mai este baiatul modest si ascultator de la inceputul guvernarii, trup si suflet pentru cel care a facut din guralivul parlamentar de Cluj un lider politic.
Contracandidatul meu s-a dus la baiatul de pe scara, l-a tras de tricou si i-a zis: 'Da-te, ma, jos, ca-l montez eu, daca tu nu esti in stare'.
Ungureanu, Neamtu si baiatul ala de la Cluj pe care a uitat cum il cheama, desi a fost alaturi de el la greu.
Cu toate ca il asteapta nerabdator pe Mos Craciun, baiatul nu i-a ingreunat prea mult desaga si i-a cerut doar un CD si o carte de matematica.
"Aseara baiatul care a fost de serviciu a sunat la politie pentru ca masinile care au sosit cu pachete nu puteau intra in rampa pentru descarcare din cauza altor masini.
În prezent, singurul actionar al firmei este baiatul lui Banica, Andrei Eduard Banica. De curând, firma s-a lansat si în afaceri imobiliare.
google-analytics.com