Cautare

533 de rezultate pentru "avocat iovanescu guta decebal" (4.88 secunde)
Astfel, au aratat acestia, au fost promovati pe functii de vicepresedinti oameni noi, ca de exemplu Laurentiu Enceanu (departamentul social), Cristian Tincu, Marius Chiriac (departamentul politic - inlocuindu-l astfel pe Decebal Fagadau, ocupat in prezent sa gestioneze probleme ale municipalitatii, din postura de viceprimar), George Dragan (departament relatii cu presa) si Raluca Rusu (departament cultura).
In cazul unui esec, responsabilitatea va cadea in carca lui Burebista, Decebal (de Traian nu amintim, pentru a nu crea confuzii), Iliescu, Constantinescu si iar Iliescu.
Aceasta este concluzia care se desprinde din recentele declaratii facute de Decebal Traian Remes, noul ministru al Agriculturii. "Este posibil ca asa ceva sa apara, dar nu este neaparat o prima grija a Ministerului Agriculturii.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a bulevardului Dacia-Decebal a primit un nou termen de deschidere a ofertelor - 25 februarie 2009, potrivit e-licitatii.ro.
In Focsani, startul in 2014 va fi dat in Piata Unirii, unde presedintele de CJ Vrancea Marian Oprisan si primarul Decebal Bacinschi au pregatit o petrecere "internationala", asta datorita trupelor care vor canta.
Decebal, intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi, banda I de circulatie, ambele sensuri. De asemenea, incepand cu data de 23 noiembrie 2018, orele 22.00, se va restrictiona oprirea si stationare a autovehiculelor in urmatoarele zone:
Cel mai afectat de aceasta schimbare a fost primarul social-democrat Decebal Bacinschi, deoarece, dupa anul 2000, acum este pentru prima oara cand PSD pierde controlul la Focsani, mai ales ca Alianta intentioneaza sa-i schimbe in viitorul apropiat si pe cei doi viceprimari ai Focsaniului, pesedistii Neagu Nistoroiu si George Mardare.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit saptamana trecuta cu premierul Calin Popescu-Tari-ceanu si alti patru liberali, Decebal Traian Remes, Crin Antonescu, Puiu Hasotti si Gheorghe Flutur, insa discutiile nu au avut un rezultat concret, dupa cum s-a relatat intr-un cotidian din presa centrala.
Preludiul intalnirii de la Cluj Napoca a avut loc zilele trecute la Vila Lac 3 din Bucuresti, acolo unde Basescu i-a primit pe greii liberali Calin Popescu Tariceanu, Puiu Hasotti, Gheorghe Flutur, Crin Antonescu si Decebal Traian Remes.
Presedintele liberal, Calin Popescu-Tariceanu, l-a preferat pentru acest post pe Decebal Traian Remes. Fostul demnitar din guvernul CDR a fost readus in prima linie in primavarea acestui an, Tariceanu numindu-l secretar executiv.
Ludovic Orban - ministrul Transporturilor, Cristian Adomnitei (liderul TNL) - ministrul Educatiei, Cristian David - ministru al Administratiei si Internelor, Paul Pacuraru - ministrul Muncii, Decebal Traian Remes va prelua de la Dan Motreanu portofoliul Agriculturii, actualul ministru urmand sa-si reia activitatea din partid.
Ministri propusi de Tariceanu Calin Popescu-Tariceanu, Prim-Ministru Bela Marko, Ministru de Stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile culturii, invatamantului si integrarii europene Adrian Cioroianu, Ministrul Afacerilor Externe Varujan Vosganian, Ministrul Economiei si Finantelor Tudor Chiuariu, Ministrul Justitiei Cristian David, Ministrul Internelor si Reformei Administrative Teodor Melescanu, Ministrul Apararii Ludovic Orban, Ministrul Transporturilor Cristian Adomnitei, Ministrul Educatiei, Cercetarii si Tineretului Paul Pacuraru, Ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse Ovidiu Silaghi, Ministrul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale Decebal Traian Remes, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Eugen Nicolaescu, Ministrul Sanatatii Publice Laszlo Borbely, Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor publice si Locuintelor Attila Korodi, Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile Adrian Iorgulescu, Ministrul Culturii si Cultelor Zsolt Nagy, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Mihai Voicu, Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul
Dis de dimineata va pleca in Eforie Nord la Hotel Europa, in Costinesti la vilele Vox Amiral, in Neptun la apartamentele de vacanta si la hotelul Decebal, respectiv in Jupiter, Venus si Saturn la hotelurile Tismana, Delta, Dana, Plaja Esplanada, Hotel Balada si la hotel Hora.
In cele doua motiuni simple, PD si PLD propun revocarea din functie a ministrilor Eugen Nicolaescu si Decebal Traian Remes.
Textul semnat de PD si PLD se intituleaza "Decebal Traian Remes - groparul agriculturii romanesti". In textul acesteia se cere revocarea din functie a actualului ministru.
Timpul nu ne mai ajunge si nu stiu daca Guvernul ne va permite sa recontactam firmele ofertante si sa inchiriem aparatele", a precizat ministrul Decebal Traian Remes.
Imediat dupa respingerea motiuni pe sanatate a PD ar trebuit sa inceapa dezbaterile pe seama celeilalte motiuni democrate, pe agricultura, intitulata "Ministrul Decebal Traian Remes, groparul agriculturii romanesti", dar aceasta a fost scoasa de pe ordinea de zi.
Imediat dupa respingerea motiuni pe sanatate a PD ar trebuit sa inceapa dezbaterile pe seama celeilalte motiuni democrate, pe agricultura, intitulata "Ministrul Decebal Traian Remes, groparul agriculturii romanesti", dar aceasta a fost scoasa de pe ordinea de zi.
Il sfatuiesc sa nu mearga in mediul rural din Romania, cum de altfel am vazut ca nu merge nici actualul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes", a declarat Gusa, referindu-se la o recenta vizita a ministrului in judetul Vrancea, unde a evitat sa se intalneasca cu taranii producatori de vin.
Rezervele de grau sunt suficiente si in ciuda secetei foarte puternice, in Romania nu exista nici un motiv logic pentru ca aceste scumpiri sa se produca in aceasta perioada, totul fiind de fapt manifestari ale intereselor producatorilor de paine, care profita de canicula pentru a inventa o criza a graului, dupa cum remarca recent si ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes.
google-analytics.com