Cautare

40112 de rezultate pentru "aromanii sunt romani nu albanezi nu macedoneni si nici greci" (6.13 secunde)
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Prima doamna a Romaniei si Traian Basescu au dansat pe muzica lenta, iar presedintele s-a aratat ingrijorat de situatia romanilor repatriati din Liban. ... Mai mult, desi era aflat la distractie, presedintele Romaniei s-a aratat preocupat si de problema romanilor repatriati.
Europarlamentarii romani Marian Jean Marinescu si Sebastian Bodu i-au adresat ieri lui Nelli Feroci Ferdinando, ambasadorul italian pe langa Uniunea Europeana, o scrisoare deschisa in care protesteaza fata de discursul agresiv al politicienilor italieni atunci cand vine vorba de romani.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
Cum nu putem rezolva cu impostura, sa rezolvam macar instabilitatea (Autoare: Denisa Miron) Alternativa la PSD nu a castigat pentru ca nu exista, considera Alina Mungiu - Pippidi. ... Cum nu putem rezolva cu impostura, sa rezolvam macar instabilitatea.
dacii nu au fost romanizati niciodata, dacii erau de fapt stramosii romanilor condusi de Traian...(Autoare:
10% din populatia activa a Romaniei, aproximativ 1,1 milioane de persoane, munceste in strainatate, iar din anul 1990 pina in prezent aproape 15% dintre romani au avut un job in strainatate, potrivit unui studiu prezentat de Daniel Kozak, ofiter de relatii publice in cadul Organizatiei Internationale de Migrare a Fortei de Munca (OIMFM).
Invinsi dar Nu uitati. ... Am intitulat prezenta declaratie politica - Invinsi dar Nu uitati - provocat fiind de titlul unei carti - Invinsi si uitati - referitoare la cel de-al doilea razboi mondial, scrisa de istoricii Mihail Vasile Ozunu si Petre Otu.
Englezii au aruncat in mare un cadavru luat de la morga, pe care l-au imbracat in uniforma de ofiter britanic, cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887. Numarul de aur, numit si Phi, se gaseste in toate lucrurile. ... Leonard Pise, numit si Fibonacci a creat o serie de numere cu proprietati remarcabile.
Altfel spus, intreprinzatorii romani cu ceva mai multa potenta financiara au descoperit avantajele infiintarii in anumite state ale lumii de firme denumite generic off-shore ("departe de tarm").
Despre lege si pe care il puteti citi in continuare. ... Nu este vorba despre toleranta. Nu este vorba despre minoritati. Nu este vorba despre biserica. ... o femeie, un barbat, probabil si niste copii (1,5siceva, daca e sa ne luam dupa Anuarul Statistic).
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Mona Musca, invinsa de securitate si de criticii din PD-L Mona Musca a declarat duminica ca nu poate sa mai candideze, pentru a se integra intr-un sistem in care nu mai crede. "Declar public si ferm ca nu intentionez sa candidez in numele PD-L.
Asadar, dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat ca nu au ce cauta bigudiurile si alte asemenea aberatii in Parlament, s-a ajuns si la becuri.
- continuare - Mihaela Raileanu este autoarea unui curs online in desfasurare intitulat Actiunea politica si busola morala in Urzeala tronurilor. ... la sediul Academiei Private si ONLINE.
Turismul romanesc, si ma refer in principiu la cel de pe Litoral, este in schimbare de la an la an.
Turismul romanesc, si ma refer in principiu la cel de pe litoral, este in schimbare de la an la an.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
google-analytics.com