Cautare

4958 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spitalul judetean" (3.41 secunde)
Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica Dolj, institutie în subordinea careia se afla spitalul, a explicat ca estimarile au fost gresite.
Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe. Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Controlul vizeaza in special sectiile de chirurgie ale spitalelor, cele mai mari din tara si din Bucuresti (Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri etc.).
Siamezele din Brasov s-au nascut a doua oara Interventia chirurgicala de separare a surorilor a fost realizata de medicii de la Spitalul "M.S. Curie" In premiera, in tara noastra, o echipa de medici, coordonata de doctorul Radu Spataru, de la Spitalul Clinic pentru Copii "M.S.
Pe site-ul desprecancerdesan.ro, dr Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie generala, medic sef sectie Spitalul Sf. Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Scopul proiectului il reprezinta prevenirea si reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, prin infiintarea a doua centre de audiologie si diagnostic in Spitalul de Urgenta Zalau si in Spitalul de Urgenta Craiova, dezvoltarea unei proceduri de screening auditiv neonatal in Spitalul de Urgenta Timisoara si dotarea tehnica suplimentara a Centrului de audiologie din Spitalul Marie Curie Bucuresti.
Din Spitalul de Boli Dermato-Venerice Scarlat Longin, unic in tara noastra cu acest profil, au mai ramas niste ruine, mascate de vita salbatica.
In Spitalul Marie Curie din Bucuresti astazi e rost numai de veselie, caci Magicianul Teo a sosit cu tolba plina de trucuri, iar tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic planuiesc sa-l ademeneasca pe Mos Craciun in amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate.
Magda Marincovici) Sarmalute si supa cu carne fiarta reprezinta cauza certa a diagnosticului de sindrom hemolitic uremic in cazul celor doi bebelusi transferati, vineri seara, la Spitalul MS Curie, ne-a declarat in exclusivitate prof. ... Vineri seara, la Spitalul MS Curie au fost transferati doi bebelusi:
Vedetele Antenei 3 se muta la Spitalul de psihiatrie Obregia Este evident ca inspiratia pentru acest articol le-a venit celor de la timesnewsroman.ro citind postarea lui Viorel Ilisoi din ziua mitingului Antenei 3 din Piata Constitutiei.
Radu Vladareanu, Sef Clinica Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si profesor la Universitatea Carol Davila si Sef Lucrari Neonatologie dr.
Radu Vladareanu, sef clinica obstetrica-ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si Sef Lucrari Neonatologie, dr. Simona Vladareanu, medic primar neonatolog, sef sectie neonatologie, Spitalul Universitar de Urgenta Elias au fost utile pentru viitoarele mame.
Potrivit Protocolului USL, PSD are dreptul sa propuna 21 de candidati pentru presedintia Consiliului Judetean si 20 de candidati pentru municipiile resedinta de judet.
A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 si Pro TV.
Ei nu au fost condamnati la moarte, sunt membri ai societatii romanesti care au dreptul la viata, a spus Dragnea la Antena 3.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Apropo de stenograme, credeti ca nivelul discutiilor e diferit la Antena 3? ... Pe o scara a incorectitudinii jurnalistice, unde ati plasa Antena 3? ... Nu e vorba de corect sau incorect, Antena 3 e tot o televiziune anti-Basescu. ... Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3. ... Mai exact, acestuia i se promisese ca emisiunea "Vorbe grele" va fi mutata de la Antena 2 la Antena 3, in prime-time.
google-analytics.com