Cautare

61510 de rezultate pentru "antena 1 pitesti balul din dacia" (6.24 secunde)
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Relatii Economice Internationale, marti, 4 decembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli. ... Artistul a tinut chiar sa adreseze un mesaj tuturor amatorilor de distractie care vor veni la balul ASE:
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vii la Balul Bobocilor de la ASE! ... Atunci trebuie sa vii la Balul Facultatii de Marketing! ... Joi, 7 Noiembrie, va avea loc Balul Facultatii de Contabilitate, la Biavati Events, incepand cu orele 20:30.
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vii la Balul Bobocilor de la ASE! ... Atunci trebuie sa vii la Balul Facultatii de Economie, Economia Agroalimentara si a Mediului! ... Joi, 14 Noiembrie, va avea loc Balul Facultatii de Cibernetica, la Biavati Events, incepand cu orele 20:30.
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
Antena 3, atac la SUA:
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova. Este vorba despre companii de calibru din industria componentelor auto.
Compania Dacia apartinand Grupului Renault a anuntat obtinerea unui profit net in cursul anului 2006 de 100,6 milioane de euro, suma ce reprezinta o sporire cu mai mult de 80 de procente fata de profitul net inregistrat de acelasi producator roman de autovehicule in anul 2005.
Uzina Dacia de langa Pitesti, apartinand grupului Renault va lansa astazi pe piata noul model Sandero. ... Sandero se adreseaza cumparatorilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani, sustin oficialii companiei Dacia.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta pe piata cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape.
Uzina Dacia a reluat, luni dimineata, productia, dupa o perioada de intrerupere de aproape trei saptamani, din cauza scaderii drastice a cererii pe majoritatea pietelor unde constructorul auto este prezent.
Patronatul Comerciantilor si Producatorilor de Piese Auto din Romania (PCPPAR) acuza societatea Automobile Dacia ca incearca sa monopolizeze piata de piese auto pentru vehicule Dacia prin campaniile publicitare anticontrafacere.
Dacia a redus nivelul productiei planificat pentru acest an cu 50.000 de unitati, de la tinta initiala de la 310-320.000 de masini la 260-270.000 unitati, ca urmare a scaderii cererii, pe fondul crizei economice.
La o zi dupa intoarcerea in tara, Sever Muresan a tinut o conferinta de presa, in care a facut precizari cu privire la acuzatiile ce ii sunt aduse si pentru care este judecat in prezent la instanta constanteana, respectiv de devalizare a Bancii "Dacia Felix".
Pretul crescut al carburantilor nu afecteaza avansul pietei auto si vanzarile Dacia, cel putin deocamdata, dar determina oamenii sa mearga mai putin cu masina, a declarat, miercuri, directorul comercial al Dacia Renault si Nissan in Romania, Jacques Daniel."Pretul crescut al carburantilor nu reprezinta deocamdata un pericol pentru vanzarile Dacia sau ale celorlalti jucatori de pe piata auto romaneasca.
Noua Dacia - Citadine Renault-Nissan planuieste pentru 2015 un nou model: Dacia Citadine In urmatorii 5 ani Renault-Nissan intentioneaza sa lanseze mai multe nodele noi, in fiecare an cate un model, printre care o masina cu sigla Dacia, ieftina, de aproximativ 2.500 Euro.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
google-analytics.com