Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (3.13 secunde)
Inaugurarile de azi, de la Bacau, Dobrotesti, Sighetu Marmatiei si Targu Frumos, ultimele din acest an, extind reteaua PROFI la 379 de localitati.
Editia din acest an a Campionatului National Universitar de atletism in sala s-a desfasurat la Bacau, iar reprezentantii Universitatii din Craiova au revenit acasa cu noua medalii.
Energia Pandurii a invins ieri, intr-un joc amical desfasurat la Targu Jiu, divizionara A de handbal masculin CS Universitatea Craiova, scor 47-26 (25-10), tehnicianul gorjenilor Liviu Andries incercand astfel sa-si pregateasca echipa pentru programul aglomerat ce urmeaza.
S-a stins, noaptea trecuta, la 82 de ani, unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.
Lume, lume, va asteptam la cea mai spectaculoasa si mai plina de suspans comedie a lui I. ... In haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu biletele de amor ratacite, cu amante iubitoare si amanti razbunatori si, nu in ultimul rand, cu o distributie excelenta si o regie ingenioasa.
Avertizare COD GALBEN de ploi si vant in Capitala si 20 de judete.
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
(continuare) Reluam din Evenimentul zilei fragmente din prima marturisire facuta de Viorel Hrebenciuc in fata magistratilor care au emis mandatul de arestare in dosarul cererii de restituire a padurii printului Gheorghe Sturdza-Paltin.
bacauinfo.ro / Talal Hamad, cel mai cunoscut sirian din Bacau: ... Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... A absolvit Facultatea de Medicina din Iasi.
Un an nou scolar si vechile probleme ale sistemului de invatamant romanesc. ... Debutul anului scolar a readus in prim plan problemele vechi si nesolutionate ale sistemului de invatamant romanesc.
Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost initiat in anul 2004, de catre 15 deputati reprezentand toate formatiunile politice parlamentare. La 5 Octombrie 2004, legea a fost adoptata de plenul Camerei Deputatilor, aceasta fiind si Camera decizionala.
Romania, lovita de un CICLON! ... Zonele afectate si recomandari de la autoritati Un ciclon mediteranean loveste astazi Romania, iar in acest context, Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari cod galben si cod portocaliu de furtuna.
Suntem producatori locali din comuna Ites, judetul Bacau si ca sa dam plus valoare la legumele pe care le facem din samanta, pana ajung in stadiul asta, le transformam in dulceturi, in legume, in tot ce vedeti aici.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Stergerea datoriilor RAFO la bugetul de stat este cea mai mare gafa politica pe care Guvernul o putea face inaintea alegerilor.
Opt persoane au ajuns sambata la spital dupa ce au fost lovite de o masina care a patruns pe trotuar in Bacau. ... Potrivit politistilor citati de NewsIn, accidentul a fost provocat de un sofer in varsta de 33 de ani, care a virat fara sa se asigure.
O explozie urmata de incendiu s-a produs la Aerostar Bacau. Din primele informatii sunt trei oameni raniti. "O substanta cu care se lucra s-a aprins", a precizat managerul companiei pentru presa locala.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
google-analytics.com