Cautare

6860 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca" (5.64 secunde)
Organizatia judeteana a PNL Arad "protesteaza public" fata de "unele actiuni necolegiale" ale PD, reprosandu-le liderilor democrati ca isi asuma singuri meritele pentru unele realizari locale, "desi ele sunt realizate in comun cu PNL", a aratat deputatul PNL Mihai Calimente.
Noul prefect de Arad, Gavril Popescu (ex-PNL), numit interimar de Guvern dupa ce Cristian Stragea a decis sa reintre in viata politica, va avea unul sau mai multi contracandidati PSD la concursul de ocupare definitiva a postului, ce va avea loc in aceasta toamna.
Conducerea PNL Arad considera ca dupa ruperea Aliantei DA se impune schimbarea directorilor PD, pe motiv ca acestia nu ar putea indeplini programul de guvernare al premierului Calin Popescu-Tariceanu din postura de opozanti ai acestuia.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva".
Compania americana Smithfield a primit noi amenzi pentru nereguli privind fermele detinute in judetul Arad. ... Comisarul-sef al Garzii de Mediu Arad, Attila Szekely, a declarat marti pentru Mediafax ca doua ferme Smithfield, aflate in localitatile Satu Nou si Misca, au fost amendate cu cate 50.000 de lei.
Comisia Europeana (CE) a aprobat o finantare nerambursabila de 124,4 milioane de euro, din Fondul de Coeziune, pentru constructia autostrazii Timisoara-Arad si a centurii ocolitoare Arad.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Cine sunt constructorii • Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad. ... • Alpine Bau GmbH a castigat lotul 2 din tronsonul Nadlac-Arad.
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. ... "Trebuie sa fim atenti, extrem de precauti cu o atitudine foarte buna, ambitie foarte mare pentru ca intr-adevar e un meci foarte greu si trebuie sa te lupti pentru fiecare balon ca sa poti sa castigi la Arad.
Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat. ... Spectatorii care parasesc zona concertului vor trebui sa mai cumpere inca un bilet In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, pe cele doua intrari amenajate in bulevardul Libertatii:
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Mai mult, comisarul-sef Dinita a punctat faptul ca in peisajul rutier din tara noastra exista deja suficiente probleme cu soferii care conduc desi au suspendat acest drept, dar si cu cei care parasesc ulterior locul accidentului.
google-analytics.com