Cautare

61298 de rezultate pentru "accidentul feroviar din perisoru" (6.71 secunde)
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
STS, anchetat de Comisia de aparare din Senat Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca va propune audierea in acest for a reprezentantilor institutiilor cu responsabilitati in interventia dupa accidentul din Apuseni si analizarea modului in care si-au indeplinit atributiile.
Chiar tranzitoriu, accidentul cerebral e periculos Romania se plaseaza pe locul al II-lea la nivel mondial in privinta deceselor prin infarctul cerebral Dupa un accident vascular cerebral (AVC), in decursul a cinci ani, calitatea vietii unei persoane este alterata cu aproxiamtiv 60%, avertizeaza un studiu efectuat la Universitatea Oxford din Marea Britanie.
Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a transmis marti, printr-un comunicat, ca problema soldatului american implicat in moartea lui Teo Peter "s-a aflat in atentia presedintelui Traian Basescu in mod constant inca de la inceputul mandatului sau, din 20 decembrie 2004".
Magda Marincovici) Fibrilatia atriala (FA) este pasul care duce direct la accidentul vascular cerebral, avertizeaza medicul cardiolog Anca Dan, sectia cardiologie a Spitalului Clinic Colentina. ... Inima este un motor cu comanda electrica, formata din patru "camarute":
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Tabloidul britanic Daily Mail relateaza despre accidentul din Bucuresti. Soferul care a provocat accidentul era baut si drogat. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. ... Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie.
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Ora de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie. Pentru trecerea la ora oficiala de vara, ceasurile sunt date inainte cu o ora, astfel ca duminica 31 martie, care are 23 de ore, este cea mai scurta zi din an.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare: ... Astazi avem Master Planul pentru Transport si inteleg ca cel putin toti parlamentarii din comisiile de transport au fost de acord.
Din Bucuresti Nord spre Mangalia vor fi disponibile, incepand cu data de 15 iunie, doua trenuri directe. Primul este IR 1923, numit si Trenul Tineretului, care pleaca din Capitala la 03,30 dimineata si ajunge la Mangalia 08,00.
Un accident feroviar grav, asemenea celui din Grecia, s-ar putea intampla oricand in Romania. Starea sinelor din tara noastra este una deplorabila, iar cea a trenurilor si mai rea, spun specialistii.
Autoritatile antitrust din Romania, Germania, Austria si Ungaria au aprobat, in luna noiembrie, preluarea firmei de transport Romtrans de catre DB Schenker, subsidiara pentru activitati de transport si logistica a grupului german Deutsche Bahn.
Protestatarii s-au adunat inca de dimineata in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, dupa ce in noaptea de marti spre miercuri, zeci de membri ai fortelor de interventie au preluat controlul asupra birourilor Administratiei Prezidentiale si Parlamentului de la Chisinau si au arestat zece manifestanti.
Peste 2.000 de kilometri de cale ferata arondata mai multor sectii din tara vor fi dezafectate, deoarece CFR nu a gasit clienti care sa le inchirieze.
Biletele pentru transportul feroviar de calatori costa începând de ieri, cu aproximativ 7% mai mult. ... Începând de ieri, cei care si-au propus sa plece în vacanta cu trenul si nu si-au luat înca bilet de calatorie vor scoate din buzunar cu aproximativ 7% mai mult.
Reparatiile la podul feroviar peste Jiu din Mehedinti, aflat intre Gura Motrului si Filiasi, s-au prelungit cu un an din cauza problemelor tehnice si financiare ale CNCFR.
In luna iunie, GFR a fost declarat castigator in procesul de privatizare a CFR Marfa, oferind un pret de 202 milioane euro pentru 51% din actiuni.
google-analytics.com