Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (3.12 secunde)
O toamna cu caderi de capete (Continuare) Facem aceasta precizare ca sa nu existe dubii prea mari cu privire la serviciul strain care a vegheat asupra ascensiunii lui G.O. din carciuma ,,Drumetul vesel" la Palatul Victoria.
Atac asupra prostatei - Prima emobolizare prostatica realizata intr-un spital de stat (Autoare: Magda Marincovici) Prima emobolizare prostatica realizata intr-un spital de stat a fost efectuata de specialistii din compartimentul de radiologie interventionala a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Tg. ... Interventia a fost realizata de dr.
In Romania sunt 1,7 milioane de suferinzi de diabet si peste 3 milioane, de prediabet (Autoare:
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
Un elicopter SMURD aflat in misiune a cazut in lacul Siutghiol, in apropiere de statiunea Mamaia.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) Locatarii dintr-un bloc aflat in apropierea lacului Siutghiol au declarat, pentru Adevarul, ca au asistat cu groaza la momentul prabusirii elicopterului si au asteptat circa 40 de minute ca o salvare sa ajunga, pentru salvarea victimelor.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni.
Un bol de iaurt furnizeaza 49% calciu, 12% magneziu, 18% potasiu din necesrul zilnic. De asemenea, iaurtul consumat zilnic reduce riscul de diabet tip 2. ... O farfurie de fasole alba asigura 23% calciu, 30% magneziu si 18% potasiu din ratia zilnica.
In 2011 el a fost invitat de guvernul Arabiei Saudite sa faca o expunere la Forumul Global al Competitivitatii, un eveniment similar Forumului Economic Mondial de la Davos. ... Publicul de baza provenea din comunitatea de afaceri, cum ar fi reprezentanti ai companiilor Google, IBM, Boeing, Rolls-Royce sau Reuters.
Vitamina C poate preveni accidentul vascular cerebral|(Autoare: ... lipsa vitaminei C, semnaleaza un studiu prezentat la congresul anual al American Academy of Neurology.
Magda Marincovici) - 40% dintre romani sufera de hipertensiune. Aproximativ 7 milioane de romani, din cei 16 milioane inregistrati ca adulti, au hipertensiune. ... Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.
Mariustuca.ro / Unul din patru romani sufera de hipertensiune (Autoare: Magda Marincovici) Cresterea tensiunii arteriale reprezinta in continuare o problema de sanatate publica in Romania:
Filmele cu extraterestri - o perdea de ceata? ... FARCAS) (Continuare) Merita sa rememoram, in acest context, istoria filmului despre autopsia unui extraterestru, realizat de Ray Santilli.
FARCAS) In precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. E pacat sa nu amintim, alaturi de ele, si de un faimos caz rusesc.
Regimul MIND, conceput de cercetatorii americani, mentine tineretea creierului mariustuca.ro / Regimul MIND conceput pentru a proteja creierul de dementa (Autoare: Magda Marincovici) Un studiu american sustine ca regimul numit MIND ar putea proteja creierului de riscul de dementa si maladia Alzheimer.
Tragedie in regatul Swaziland, din Africa, acolo unde 38 de fete care se indreptau spre evenimentul anual intitulat Umhlanga, ce dureaza opt zile, ca sa danseze topless in onoarea regelui din Swaziland, si-au pierdut vietile intr-un accident de circulatie.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj.
Zilnic, SMURD efectueaza, in medie, 1.000 de interventii, cu 280 de echipaje de prim ajutor, 30 de terapie intensiva, 8 de terapie intensiva pentru nou-nascuti, 8-9 elicoptere (Autoare:
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. O femeie si doi barbati s-au ciocnit in aer duminica, 18 octombrie, pe aerodromul de la Clinceni.
Daca tensiunea coboara sub 9/6 cmHg este considerata hipotensiune si daca trece de 14/9 este considerata hipertensiune. ... In lipsa simptomelor, este acceptata ca tensiune normala valoarea permanenta de peste 9/6 cmHg.
google-analytics.com