Cautare

61924 de rezultate pentru "accidentu din brasov 07 07 2011 ora 19" (5.84 secunde)
Europa League - Programul meciurilor din mansa secunda a turului III preliminar Astra Giurgiu, Pandurii Tg.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
La data de 22 mai 2011, ora 14:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. CONSTANTIN de 58 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str.
La data de 25 ianuarie 2011, ora 02:00, lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie i-au depistat pe b-dul Aerogarii, sector 1, pe P. ... NICUSOR de 21 de ani, cunoscut cu antecedente penale, toti din Bucuresti, care se aflau intr-un autoturism marca Renault Clio Symbol, condus de P.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre. ... S-a nascut in 1937, in localitatea Bogata Olteana, judetul Brasov.
Sambata, 17 decembrie, se deschid portile Tarii PROFI in Centrul Nou din Brasov. ... Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brasov in premiera in Romania, ii va intampina pe vizitatori in stilul sau personal.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
• Starea de sanatate a populatiei din Romania, inregistrata in anul 2016 La nivelul anului 2016, 70,5% din populatia de 16 ani si peste considera ca detine o stare de sanatate buna sau foarte buna (76,0 % dintre persoanele de sex masculin, respectiv 65,4% dintre cele de sex feminin), iar 29,5% este de parere ca starea de sanatate este satisfacatoare, rea sau foarte rea.
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
La data de 19 august 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Bd. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului. Social-democratii au realizat un material cu prevederile din statutul partidului pe care Mircea Geoana le-a incalcat si care s-au soldat cu retragerea sprijinului politic si revocarea de la Senat.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene cere Romaniei sa-si reduca deficitul bugetar pana in 2011 Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene, EcoFin, a cerut Romaniei sa isi reduca deficitul bugetar sub limita de 3% din Produsul Intern Brut (PIB) pana in 2011.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu In 2011, bucurestenii ar fi trebuit să ... plimba pe toate strazile din centrul vechi si sa isi parcheze masinile in prima parcare park&ride din Capitala.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. ... Daniel, toti din Bucuresti.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr.
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
google-analytics.com