Cautare

11363 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 13 11 2009brasov" (2.86 secunde)
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
FLORIAN de 43 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Kangoo, pe Sos. Bucuresti-Ploiesti dinspre bd. ... Aculina de 65 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
E cel mai grav accident din ultimii 15 ani de la Tulcea", a spus directorul Spitalului Judetean din Tulcea, Ion Popescu. ... Una dintre victime a suferit o fractura de coloana cervicala si va fi transportata la Spitalul de Neurochirurgie din Bucuresti.
ELENA de 21 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe Str. ... 11, a surprins si accidentat mortal pe E.
La data de 11 februarie 2011, in jurul orei 11.25, C.
MIHAI de 38 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Mondeo, pe Bd. ... 11 Iunie, nu a adaptat viteza la conditiile unui carosabil umed, situatie in care a surprins si accidentat grav pe B. Gabriel de 37 de ani din Bucuresti si pe C.
GABRIEL de 20 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Golf pe bd. ... LIVIU de 28 ani, din Bucuresti, care circula in aceeasi directie de mers. ... Gabriel de 21 ani, din Bucuresti, pasager in autoturismul VW Golf, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Asta dupa ce, anul trecut, conducerea de la acea vreme a CFR Calatori, a introdus aceste garnituri in circulatie abia pe 30 iunie, decizie care a determinat migrarea pasagerilor spre modul de transport rutier.
Scopul viitorului pod rutier peste canal este descongestionarea traficului greu din zona orasului Constanta si al vechiului pod rurier peste canal amplasat pe DN 39 (Constanta-Mangalia), au declarat oficialii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC), adica entitatea ce va implementa acest important proiect de infrastructura estimat la cca.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Bd.
In Municipiul Bucuresti, cu ocazia "Revelion 2011", in perioada 31.12.2010 - 01.01.2011, se vor desfasura mai multe manifestari cultural-artistice in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Opera Nationala Romana si Parcul Drumul Taberei, precum si in restaurante, cluburi, discoteci si alte obiective.
Primaria Sectorului 4 anunta ca circulatia din zona Pietei Unirii va fi restrictionata. Pericol de surpare in Piata Unirii din Bucuresti! Traficul rutier se inchide.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, pentru efectuarea unor lucrari de reabilitare realizate de catre Apa Nova Bucuresti, incepand cu data de astazi, 23.11.2011, se va inchide traficul rutier pe Bd. ... Ferdinand I, intre numerele 5 - 11.
*** Regizorul, actorul si producatorul Sergiu-Florin Nicolaescu s-a nascut la 13 aprilie 1930, la Targu-Jiu.
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. ... Scenele dramatice s-au petrecut duminica seara pe Soseaua Chitilei, la iesirea din Bucuresti.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
google-analytics.com