Cautare

11363 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 13 11 2009brasov" (4.10 secunde)
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
In plus, agentii Serviciului Rutier au dat 218 amenzi in valoare totala de 61.040 de lei si au retinut 22 de permise de conducere, dintre care 17 soferilor care s-au urcat bauti la volan.
Asta se intampla deoarece Codul rutier prevede ca un punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim pe economie. ... Asadar, in functie de clasele de sanctiuni prevazute in Codul rutier, soferii vor plati in continuare:
Celebrul Andre Rieu concerteaza sambata 11 iunie 2016 si duminica 12 iunie 2016, la Bucuresti. ... Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei. ... Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat.
Cum sa eviti aglomeratia din Bucuresti cand pleci in vacanta de 1 Mai. ... Cum evitam ambuteiajele Pentru evitarea aglomerarii traficului rutier pe D.N.1, politistii recomanda urmatoarele trasee ocolitoare pentru iesirea din Bucuresti:
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
In 2012 a avut un accident si ar fi putut sa se retraga. ... Ca zodie, era nativ al Racului, la ora aceasta in Zodia Racului este Luna Neagra, considerata malefica, care te poate aduce intr-un accident, boala sau moarte violenta", a continuat Mariana Cojocaru.
"M-am trezit dupa accident pentru ca mi-a sunat telefonul. ... Maria" din Bucuresti, citat de Mediafax. ... A fost paralizata de la gat in jos, imediat dupa accident. ... "La accident timpul s-a oprit.
Un accident straniu care a dat nastere la sumedenie de ipoteze si a dat de lucru comentatorilor pe orice speta mai bine de o saptamana. ... accident.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
La data de 22 mai 2011, ora 11:00, R. ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal.
Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Kennedy, Eunice Kennedy Shriver, soacra guvernatorului din California Arnold Schwarzenegger, a decedat la 11 august la varsta de 88 de ani.
Au murit trei oameni intr-un accident si asta e cumplit. ... Trebuie sa discutam despre vidul legislativ care permite cuiva care a suferit un accident grav la ski sa-si pastreze dreptul de a sofa.
google-analytics.com