Cautare

18986 de rezultate pentru "accident baia mare masina mare" (4.31 secunde)
Masina porneste prin apasarea unui buton plasat în stânga volanului. ... Nu sunt singur în masina. ... Îmi povesteste câteva lucruri despre masina. ... Masina se conduce usor, chiar daca nu sunt eu obisnuit cu ea.
Impala este cea mai cunoscuta marca de masina produsa de concernul american General Motors.
Cu alte cuvinte, o persoana fizica si-a cumparat o masina dintr-un stat membru UE. ... Vine cu masina in tara si ajunge la Fisc, unde, obligatoriu, mai plateste o data TVA (19%) si abia dupa aceea autoturismul sau poate fi inmatriculat in Romania.
Tata Nano - cea mai ieftina masina din lume - ar putea ajunge si in Romania, scrie presa indiana .
Cum supravietuiesti fara aer conditionat cu masina, la drum lung, pe canicula Se intampla multor soferi sa porneasca la drum lung, pe canicula, cu sistemul de aer conditionat defect, ineficient din cauza lipsei freonului, sau cu o masina care nu dispune de aceasta optiune din fabrica.
Pe 26 noiembrie 1979, in primele ore ale noptii, in Cergy-Pontoise (Val d’Oise, Franta), trei tineri plecau cu o masina sa vanda la piata niste blugi.
Din neglijenta sau de oboseala, multi parinti isi uita copiii in masina, mai precis intr-un cuptor incis. Cateva minute sunt suficiente pentru ca cei uitati intr-o asemenea masina sa moara.
Unul dintre sustinatorii violatorilor a speriat-o ca da cu masina peste ea chiar in curtea liceului. ... Cum a vazut-o, a pornit masina si a trecut la intimidare, milimetric pe langa ea. ... Baiatul se afla la volanul unui autoturism si cand a vazut-o a simulat ca o calca cu masina.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
Cum va spuneam, m-a socat sa vad la tv asemenea coloane de masini prinse in zapada, cu oameni inghetati, fara combustibil, eventual si cu copii in masina. ... Plus ca degeaba merge masina, daca tu nu mai vezi soseaua.
Aceasta a cumparat in anul 2008 o masina de la o firma de leasing din Bucuresti si nu a mai achitat ratele. Patru ani de zile masina a fost data in urmarire nationala dupa ce femeia a refuzat sa respecte contractul incheiat cu firma de leasing.
O masina are nevoie de refacerea unghiului de fuga atunci cand cauciucurile se uzeaza rapid si neuniform, cand o masina nu ruleaza drept ci trage intr-o oarecare parte, cand sunt schimbate anumite piese precum capetii de bara.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. ... Gabriel Pantiru a precizat ca masina a cazut de la o inaltime de aproximativ 25 de metri.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet. Astfel, la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul, fata a intrat cu masina intr-un viaduct.
Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga!
Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs azi in cartierul Stupini din Brasov. ... Alte trei persoane sunt ranite, dupa ce o masina nu a acordat prioritate intr-o intersectie.
Am stat 6 ore pentru a solicita numere noi la masina. ... Mi-am busit masina. ... In afara de lovitura din acel moment, masina mai avea o urma a unui accident, la portiera din partea opusa accidentului.
de a distruge trei autoturisme aflate in parcarea Combinatului Doljchim, dupa care si-a incuiat masina avariata si a plecat.
Speriate de moarte, cele doua tinere au reusit sa iasa din masina si s-au urcat pe plafon. ... Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
google-analytics.com