Cautare

2863 de rezultate pentru "zilele italiei" (3.84 secunde)
Fostul premier al Italiei, Romano Prodi, i-a daruit o caseta de mahon evaluata la 100-150 de euro si un set de cravate de 100 de euro.
"Fiat este interesat sa investeasca in Romania", a confirmat pentru Business Standard Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucuresti, fara a oferi alte detalii.
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Mario Cospito, a confirmat ca „Fiat este interesat sa investeasca în România“, fara a oferi alte detalii.
“FMI, prin Programele pentru evaluarea sectorului financiar ((PESF), are posibilitatea de a merge in diverse tari pentru a se asigura ca structurile controalelor (de piata) sunt adecvate si de a face in asa fel ca ele sa functioneze mai bine pe viitor”, a explicat Draghi, guvernator al Bancii Italiei.
Printre oficialitatile care au participat la deschiderea oficiala a Expoagroutil s-au numarat Boris Parpala, directorul executiv al DADR Constanta, reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, ai Agentiei Nationale pentru Consultanta Agricola, ai Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura, consulii Chinei si Italiei acreditati la Constanta precum si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana.
Walter Isaacson, fostul presedinte si director executiv al CNN si redactorul-sef al revistei TIME, miliardarul Leonard Lauder, vice-presedintele Ford Motor Steven Biegun, fostul Ministru de Externe al Italiei, Gianni de Michelis.
Economia Cehiei a crescut cu 0,8% fata de trimestrul II, cea a Germaniei, cu 0,7%, a Italiei, cu 0,6%, a Belgiei, cu 0,5%, a Olandei, cu 0,4% si a Frantei, cu 0,3%.
"A fost un targ alimentar interesant, cu specialitati deosebite si specifice din tot tinutul Italiei, atat din nordul tarii noastre, cat si din sud.
Pe de alta parte, Japonia are cea mai mare datorie publica din lume, fiind estimata de ministrul Finantelor la 10,7 trilioane de dolari, pana in martie 2011, adica mai mult decat produsul intern brut al Marii Britanii, Frantei si Italiei la un loc.
Intr-un comunicat, Sfantul Scaun a dat asigurari ca datele necesare sunt disponibile deja la Banca nationala a Italiei. Tedeschi, expert in etica financiara, conduce Banca Vaticanului de un an.
In acelasi timp, Brazilia va avansa de pe 9 pe 4, Mexic de pe 11 pe 7, iar Nigeria si Vietnam vor intra in top pe locul 13, respectiv 14 cu un PIB mai mare decat cel al Italiei, Canadei sau Spaniei.
La inaugurarea filialei din Targu Mures se prevede participarea autoritatilor locale (Prefect, Presedintele Consiliului Judetean si Primarul orasului Targu Mures), alaturi de Ambasadorul Italiei in Romania, ES, Dl.
Asezarea a fost pentru prima oara mentionata in 1059, iar unele case au balcoane din lemn si se crede ca aceasta este o influenta a invadatorilor lombarzi din nordul Italiei.
euro), cea a Frantei (PIB in 2010 de 1.947 mld. euro) sau a Italiei (PIB in 2010 de 1.548 mld. euro).
In locul organizarii unui faliment controlat al Greciei si al unor banci europene, Barosso, Sarkozy si Merkel au preferat sa prelungeasca agonia care se va sfarsi in mod inevitabil cu un faliment necontrolat al Greciei (Italiei, Spaniei etc.) si al intregului sector bancar european.
De altfel, cum suntem o rasa obedienta fata de cei din Vest, nu am putut sa nu remarc steagurile Italiei si Spaniei, ridicate in semn de ofranda constructorilor.
toate cele 27 de tari membre ale UE, care in prezent se aprovizioneaza cu petrol de la Iran, sa-si sisteze in tota¬litate importurile de "aur ne¬gru" iranian. Iranul vinde aproximativ 20 la suta din petrol tarilor europene, in special Italiei, Spaniei si Greciei.
Potrivit datelor oficiale, comunitatea romana din Italia numara 1.800.000 de persoane, din care 100.000 sunt numai in Roma, reprezentand 5% din populatia Italiei si fiind in prezent cea mai mare comunitate etnica din aceasta tara.
Are aproape 80 de ani si creste sase nepoti, ultimul de doi ani, desertati de fiica-sa care traieste in cort pe maidanele Italiei si Frantei, mereu in cautare de ceva.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
google-analytics.com