Cautare

2863 de rezultate pentru "zilele italiei" (3.07 secunde)
Firma este numarul 1 in Italia la suplimente alimentare si cosmetice naturale, pe care le veti putea gasi in curand si in Romania. Equlibra este o companie italiana, fondata in 1987 de Ing. Franco Bianco, in Turin, in nord vestul Italiei.
localitatea Todi, in Umbria situata in centrul Italiei. Fondata pe valori ale artei si culturii, ASTRA este astazi o companie internationala in care bate o inima in intregime italiana.
Dar foarte importanta este si discutia cu presedintele Serbiei, pentru ca vrem sa mergem pe proiectul realizat de Iugoslavia pe vremuri, inainte de 1990, Romania si alte state, prin care se face o legatura mult mai scurta intre Constanta, Bucuresti Sud-Vestul Romaniei, Serbia, Nordul Italiei, Austria, Elvetia, Franta, fara sa se mai ocoleasca prin traseele traditionale Ungaria - Austria - Germania si asa mai departe.
Rossi e omul care a adus Italiei titlul mondial in 1982. "Ciao, Mister!". "Ciao, Paolo, come stai?". Inaintea conferintei "di stampa" s-a legat acest dialog.
Atacantul Adrian Mutu a marcat doua goluri in partida pe care echipa AC Cesena a castigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), in fata formatiei Novara, in runda a 18-a a campionatului Italiei.
In optimile de finala, spadasinele pregatite de antrenorii emeriti Dumitru Popescu si Mircea Alecu au intalnit din nou campioana Italiei, Aeronautica Militare, dar de aceasta data craiovencele au invins.
Cu AS Roma, in Cupa Italiei, a fost extraordinar, la golul lui Del Piero parca a erupt stadionul, a fost o bucurie de nedescris.
In clasamentul pe echipe stam bine si am vrea sa ne luam revansa in fata Italiei, care la Europene ne-a suflat medalia", a spus Radu Podeanu.
Finala a fost castigata de Rusia, cu 45-40, in fata Italiei. La individual, cea mai buna clasare a obtinut-o Ana Branza - locul cinci, Simona Gherman a terminat pe locul 18, Loredana Dinu pe 21, iar Anca Maroiu pe 37.
Fiorentina fusese scoasa in acel sezon si din Cupa Italiei. Aveati doar 19 ani si un vis frumos vi s-a naruit in Romania...
In acest sezon el a oficiat la 22 de partide, dintre care 17 in Serie A, trei in Liga Europa, una in Cupa Italiei si un meci amical international.
De asemenea, site-ul euro2012.tvrinfo.ro, care si-a pastrat de la inceputul EURO 2012 un trafic de cel putin 115.000 de utilizatori unici pe zi, transmite live, de la ora 19.00, meciul disputat intre echipele Italiei si Croatiei.
La randul lor, ibericii, campionii mondiali si europeni en titre, nu au avut prea multe emotii in grupa C, desi au inceput cu o remiza in fata Italiei, scor 1-1, victoriile cu Irlanda, scor 4-0, si Croatia, scor 1-0, asigurandu-le prima pozitie, cu 7 puncte.
Reprezentativa Italiei a invins, joi seara, la Varsovia, cu scorul de 2-1 (2-0), nationala Germaniei, in semifinalele Campionatului European din Polonia si Ucraina, si s-a calificat in finala competitiei, in care va intalni detinatoarea trofeului, Spania.
Spania-Italia 4-0 Reprezentativa Spaniei a castigat Campionatul European de fotbal pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins selectionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminica, in finala de pe stadionul Olimpic din Kiev.
Tricolorii au terminat pe 4, cronometrati cu timpul de 5 min 50 sec 24/100, in urma Italiei (5:47.84), Germaniei (5:49.55) si Marii Britanii (5:50.16).
Reprezentativa Italiei a invins in finala mica, duminica, la Salvador, cu scorul de 5-4 in urma loviturilor de departajare, nationala Uruguayului.
Selectionera Italiei a invins, sambata, la Manaus, cu scorul de 2-1 (1-1), nationala Angliei, intr-un meci contand pentru prima etapa a grupei D a CUPEI MONDIALE de FOTBAL din Brazilia.
Pentru baietii nostri va urma Trialul international Piediluco, intre 6 si 8 aprilie, o regata la care concureaza barcile mici (simplu si dublu rame), cu scopul de a realiza selectia pentru loturile nationale ale Italiei.
Invingatoarea editiei din acest an a competitiei din capitala Italiei va fi recompensata cu un cec de 507.100 euro si 900 de puncte WTA, in timp ce invinsa din finala va pleca acasa cu 253.425 euro si 585 de puncte WTA.
google-analytics.com