Cautare

2863 de rezultate pentru "zilele italiei" (4.19 secunde)
Campioana mondiala in 1998, cand a organizat turneul final, dupa 3-0 cu Brazilia in finala, Franta a mai jucat in ultimul act la CM in 2006, in Germania, cand a pierdut la loviturile de departajare, in fata Italiei.
Franta, care va juca a treia sa finala, dupa cea pierduta in 2006 in fata Italiei, tinteste consacrarea actualei generatii, care a ratat titlul european in urma cu doi ani, pe teren propriu, dupa o finala cu Portugalia, scrie Agerpres.
Bolnav, epuizat psihic si moral, rataceste prin orasele Italiei; in 1855 revine la Paris unde va ramane pana la moarte si unde tine un salon prin care trec artisti, muzicieni, scriitori.
Obama promite sa dea lamuriri Cotidianul britanic The Guardian a publicat luni o parte dintre documentele furnizate de Snowden, care arata ca serviciile secrete americane au spionat reprezentantele Uniunii Europene din SUA si 38 de ambasade de la Washington, printre care cele ale Frantei, Italiei, Greciei si ale unor tari din Orientul Mijlociu.
Zona VIP - 1400 lei Categoria I - 900 lei Categoria II - 750 lei Categoria III - 550 lei Categoria IV - 350 lei Categoria V - 250 lei SOLD OUT Zona In Picioare (fara loc) - 150 lei Concertul "ANDREA BOCELLI" va avea loc pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei.
UPDATE 00.00 Au cantat si reprezentantii Islandei, Azerbaidjanului, Greciei, Ucrainei, Italiei, Norvegiei si Georgiei. Concursul a fost incheiat de Irlanda.
Georgian GHERVASIE - comisar general al Sectiunii romane pentru reprezentarea Guvernului Romaniei la Expozitia Mondiala 2015, Corneliu Visoianu - Consilierul Primului ministru, Nasty Vladoiu - Presedintele uniunii camerelor de comert bilaterale, Cornel Dinu - Vicepresedinte al reprezentantei in Italia a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Dante Stein - Presedinte al consiliului de administratie Tarom, Mircea Gheordunescu - Diplomat, Diego Brasioli - Ambasador Italiei in Romania, reprezentanti Tarom si Alitalia, oameni de afaceri romani si italieni.
Totodata insa, Giuseppe Berto ne propune o originala si rascolitoare radiografie a suferintei ca atare, precum si o pasionanta readucere la viata a Italiei din secolul de curand incheiat, cu neimplinirile si frustrarile societatii ei in tranzitie.
Printre invitati s-a aflat si Ambasadorul Italiei la Bucuresti, excelenta sa Diego Brasioli. De la petrecere nu a lipsit nici Vica Blochina, prietena apropiata de-a sarbatoritei.
Desi licitatia atrage atentia printr-o selectie de vinuri rosii si istorice de colecție, aceaste este dedicata de fapt, cel puțin tentativ, sampaniilor si vinurilor usoare de vara in cantitati cat sa asigure iubitorilor un stoc de vin pentru sezonul cald, alcatuit din loturi toate provenite din podgorii cu tradiție ale Franței, Italiei ori Lumii Noi, la preturi situate la 30-50% din prețurile de magazin.
Operatiunea avea sa duca la pierderea primului teritoriu european al Axei si a servit drept baza pentru viitoarea invazie a Italiei, precum si ca teren de pregatire pentru soldatii care, 11 luni mai tarziu, au ajuns pe plajele Normandiei.
Pizza - e un fel de mancare care a spart demult barierele Italiei si care a invadat rapid teritoriul multor tari, printre care, bineinteles, se numara si Romania.
O treaba foarte periculoasa pentru stabilitatea politica si ordinea constitutionala, de felul celor pe care mafia italiana, Loja Propaganda Due si cateva servicii straine le-au impus, tot parainstitutional, in practica serviciilor secrete ale Italiei in deceniile din a doua jumatate a veacului trecut.
Autoritatile din sudul Italiei organizeaza un concurs pentru a gasi cea mai buna idee de renovare sau reciclare a autostrazii Salerno â€" Reggio Calabria, iesita din uz.
In 2007, raspandirea infectiei a fost consemnata pentru prima data in Europa, intr-un focar din nord-estul Italiei. In prezent, nu avem un tratament contra acestei infectii, ci doar unul menit sa atenueze simptomele.
Tratamentul administrat are ca scop atenuarea simptomelor. In anul 2007, aceasta infectie a fost confirmata pentru prima data in Europa, in nord-estul Italiei.
Un al doilea caz a fost raportat, la sfarsitul lunii iulile, in Lombardia, in nord-estul Italiei. Aici este primul caz semnalat din septembrie 2014.
A treia editie a evenimentului Italian Wine and Food Day a avut loc recent, la Sala Panoramic, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, fiind organizata de catre Agentia Italiana pentru Comert Exterior Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Ministerul Afacerilor Externe anunta, joi dimineata, decesul unui al doilea cetatean roman in urma seismului puternic produs pe teritoriul Italiei.
Ora 10.30 - Inregistrarea participantilor Ora 11.00 - Sala Panoramic 1 - Inceperea lucrarilor Salutul organizatorilor Maria Luisa Lapresa, Prim Secretar, Seful Biroului Economico-Comercial al Ambasadei Italiei la Bucuresti Luca Gentile, Directorul ICE - Agentia Bucuresti Mihaela Andriescu, Business Development Manager KeysFin, Industria de Beauty & Care din Romania Scurta prezentare a firmelor italiene participante.
google-analytics.com