Cautare

124 de rezultate pentru "voinea lucica" (3.03 secunde)
Cum aceste majorari de preturi nu vor fi totusi simultane, acest spor inflationist nu va fi resimtit intr-o singura luna, ci adunat pe ansamblul anului 2005“, precizeaza Liviu Voinea, analist la GEA.
Cum aceste majorari de preturi nu vor fi totusi simultane, acest spor inflationist nu va fi resimtit intr-o singura luna, ci adunat pe ansamblul anului 2005“, precizeaza Liviu Voinea, analist la GEA.
Liviu Voinea, analist economic, estimeaza ca, in conditiile mentinerii acestei filosofii fiscale, cresterea TVA este o masura probabila. Mai ales ca, deficitul bugetar va fi inevitabil mai mare, tinind cont ca, in perspectiva aderarii, este necesara cofinantarea fondurilor structurale.
Si total nepotrivita acum, inainte de a intra in Uniunea Europeana”, a declarat Liviu Voinea, director de cercetare in cadrul Grupului de Economie Aplicata.
La randul sau, Liviu Voinea, directorul de cercetare al Grupului de Economie Aplicata (GEA), a explicat ca, "daca nu am fi avut acesti bani de la romanii din strainatate, deficitul de cont curent ar fi fost de peste 14%".
ßi Liviu Voinea, director la Grupul de Economie Aplicata, apreciaza ca avansul PIB este mare, peste asteptari, si nesustenabil la acest nivel.
Liviu Voinea, analist economic GEA, este insa pesimist in legatura cu absorbtia fondurilor europene: "Este greu de crezut ca va fi demarat vreun proiect anul acesta pentru ca avem intarzieri foarte mari.
Trofeul a fost inmanat de catre Stefan D. Popa, presedinte si director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti reprezentantului primariei Mangalia, Toader Voinea.
Ideea a fost sustinuta si de directorul executiv al Grupului de Economie Aplicata, Liviu Voinea, care sustine ca incepand cu 2009 vom asista la un efect de substitutie in ceea ce priveste bunurile cumparate de romani si ca va disparea loialitatea fata de marca.
Întalnirea, prima de acest fel in ultimii ani, a pus bazele unei relatii de colaborare, necesara fluidizarii comunicarii intre jucatorii din zona de publicitate si cei din mass-media.Întalnirea a fost moderata de Adrian Voinea, director general al cotidienelor Curierul National si Gazeta de Sud, membru al Consiliului de Onoare al Clubului Roman de Presa.
Ideea a fost avansata de Liviu Voinea, director al GEA, inca din 2008, in conditiile in care protejarea fata de risc stipulata initial (garantarea sumei nominale investite minus comisioanele de administrare) era cu totul derizorie.
In esenta, am dorit sa aflam in ce masura criza financiara ii afecteaza in mod direct pe romani, impactul crizei asupra veniturilor si a locului de munca", a declarat Lacramioara Laura Voinea, directoare al MEDNET Marketing Research Center.
Sorin Voinea, primarul comunei Negoi, a declarat ca, in ceea ce priveste un proiect pe Ordonanta nr. 7 privind dezvoltarea infrastructurii in mediul rural, a intocmit documentatia si a depus-o fara sprijinul unei firme de consultanta.
2009, comisia de cenzori alcatuita din Ion Lungu, Mircea Ardeleanu si Ion Voinea, "tinand cont de unele neconcordante dintre valoarea contabila si valoarea justa ale unor mijloace fixe si avandu-se in vedere, in acelasi timp, rezultatul negativ din contul de profit si pierdere", isi exprima "rezerva fata de situatiile financiare prezentate pentru anul 2008".
S-a dispus prin ordonanta scoaterea de sub urmarire penala a invinuitilor", a precizat procuror Mirela Voinea, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova.
Criza a incetinit sever procesul de convergenta, iar revenirea la nivelul de crestere economica dinainte de 2008 va dura mult timp, recuperarea va fi anevoioasa", comenteaza Liviu Voinea, director de cercetare la Grupul de Economie Aplicata (GEA).
Pe langa echipa de jurnalisti, publicatia isi propune sa gazduiasca in paginile sale opinii ale unor specialisti, precum Adrian Vasilescu, Ilie Serbanescu, Daniel Daianu, Lucian Croitoru,Florin Citu, Liviu Voinea si Mihai Tanasescu.
Au participat numerosi specialisti in macro-economie, intre care Ionut Dumitru, presedintele Consiliului fiscal, profesorii Dan Daianu, Liviu Voinea, Daniel Barbu, Dan Armeanu, dr Ilie Serbanescu, dr Valentin Lazea - economist-sef la BNR, numerosi parlamentari.
Douazeci de oameni de afaceri se vor intalni pentru prima oara in aceeasi sala - sunt sigur ca va fi o experienta utila si profitabila pentru participanti", explica Directorul General al Camerei de Comert si Industrie Dolj, Stefan Voinea.
Cele care au eficienta ridicata, care au atras finantari europene si au avut o disbursement rate ridicata.Scopul final este de infiintare in MFP o unitate de evaluare a investitiilor publice pentru ca tot ceea ce se face pe bani publici trebuie sa aiba in spate un studiu de oportunitate si de evaluare", a explicat intr-un interviu acordat HotNews de Liviu Voinea, secretarul de stat in MFP Leul- pe o panta de depreciere periculoasa Batalia politica a dus la neincrederea investitorilor straini de a-si continua investitiile intr-un mediu incert, preferand sa isi conserve investitiile pana la limpezirea apelor.
google-analytics.com