Cautare

124 de rezultate pentru "voinea lucica" (4.41 secunde)
Cele care au eficienta ridicata, care au atras finantari europene si au avut o disbursement rate ridicata.Scopul final este de infiintare in MFP o unitate de evaluare a investitiilor publice pentru ca tot ceea ce se face pe bani publici trebuie sa aiba in spate un studiu de oportunitate si de evaluare", a explicat intr-un interviu acordat HotNews de Liviu Voinea, secretarul de stat in MFP Leul- pe o panta de depreciere periculoasa Batalia politica a dus la neincrederea investitorilor straini de a-si continua investitiile intr-un mediu incert, preferand sa isi conserve investitiile pana la limpezirea apelor.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Se poate, depinde doar cu cine " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Senatorul Florea VOINEA a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: "PE CINE NU LASI SA MOARA...
Voinea este un exemplu, avem cuvinte de lauda atat de la Gloria Bistrita, cat si de la selectionerul Emil Sandoi despre el", a afirmat Parvulescu.
Popescu - Ungurusan, Oita, Melinte, Rada - Nistor, Cristea, Lupu - Roberto, Voinea, Grigoras. Conducerea echipei Pandurii trateaza cu Otelul Galati transferul atacantului Marius Pena (27 de ani, 1,85 m), pentru care moldovenii cer 250.000 de euro.
Pe viitor, vom extinde serviciul de plata si acces prin folosirea numarului scurt 1700 si pentru alte planuri tarifare Metrorex, cum ar fi pentru abonamentele lunare", a declarat Gabriela Voinea, Senior Product Manager, Orange Romania.
De aceea ne-am si orientat catre aceasta nisa a componentelor", spune Bogdan Voinea, Director de Marketing Laptop-direct.ro, magazin online, specializat in componente pentru laptopuri.
Gabi "Gurita" Nicolau - voce, Eugen Mihaescu - chitara, Dragos Docan - bass, Sorin Voinea - claviaturi, Razvan "Lapi" Lupu - tobe vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea trupei la componenta care a pozitionat-o, in perioada 1990-1994, intre primele cinci formatii rock din Romania.
Daniela Nane, Marina Constantinescu, Irina Margareta Nistor, Luminita Anghel, Tudor Caranfil, Liza si Viorel Panait, Gabriel Cotabita, Oana Sarbu, Peter Imre si Marina Melescanu, Florentina Fantanaru, Bodo, Anca Radulescu, Carmen Voinea- Raducanu, Naomi si Roxana Guttman, Adina Buzatu, Florentina Opris si Sorin Marcus, dr.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica intitulata: Habita ad populum. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Josef Kappl, Nicu Patoi si Sorin Voinea promit o experienta de neuitat pentru spectatori. Tematica evenimentului aduce in actualitate traditiile romanesti, iar spectacolul urmeaza sa aiba loc pe 23 septembrie 2016, la arena Basme cu Cai, din Soseaua Chitilei.
Always, Ariel, Agriro, Andra Cosmetics, Avenue 48, Bucuresti Mall, C&A, Carrefour, Cupio, Credidam, Christian Tour, Antica Gelateria del Corso, Aqua Carpatica, Beauty Concept Boutique, Belher Studio, Bioderma, Caudalie, Bogdan Ciobanu, Cristallini, Dj John Rivas, Ergo Sun, Ergo Sun Clinique, Fizio Estetics, Geta Voinea, Global Mirex, Green Sugar, Himalaya, Ivatherm, Karina Lash Maker, Le Petit Marseilles, Lierac, Luxury Valet, Lyria, Mihaela Glavan, Nature Valley, Nescafe Dolce Gusto, Orbico, Ribs, Via Viticola, Silkdom, Sanziana Iaru, Skincode, Sloop, Tefal, Vitamin Well, Yo, Yofi Hair Academy, Clubul Yves Rocher si Studioul de dans premium Arthur Murray.
Carmen Voinea Raducanu a postat un text emotionant pe pagina sa de Facebook despre pilotul ADRIAN IOVAN, care a murit in tragicul accident aviatic.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica intitulata: In Catilinam Quarta - In Senatu habita. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ulterior, dupa ce s-a vazut din nou in postura de “Guru Kiseleff“, le-a spus ziaristilor ca mai mult l-a audiat el pe procurorul Dan Voinea, care i-a povestit lucruri noi despre modul in care a decurs executia lui Ceausescu, decat invers.
Dan Voinea pina unde va merge cu ancheta? Se va opri la mijloc de drum cum de atitea ori s-a intimplat la Parchete cu asemenea investigatii?
Dan Voinea pina unde va merge cu ancheta? Se va opri la mijloc de drum cum de atitea ori s-a intimplat la Parchete cu asemenea investigatii?
pentru inceput, se preconizeaza recuzarea procurorului Voinea, care, intr-adevar, s-a dovedit prea scrupulos si chiar impartial. Respect virsta domnului Iliescu, fara insa a considera ca ea ar putea constitui o scuza pentru ce a facut;
pentru inceput, se preconizeaza recuzarea procurorului Voinea, care, intr-adevar, s-a dovedit prea scrupulos si chiar impartial. Respect virsta domnului Iliescu, fara insa a considera ca ea ar putea constitui o scuza pentru ce a facut;
Dutu - Alexandrescu, Maric, Mihalcea, Constantinescu, Negoi, Catrina, Voinea, Rusescu Dinamo: Dujmovic - de Moura, Patrichem, Bena, Amzar - Dudea, Rosu, Iglesias - Ghezzali, Bordusanu, Pop Rezerve:
google-analytics.com