Libertatea.ro informeaza: De cand s-a casatorit cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin si-a strigat mai mereu, in gura mare, fericirea. Zana a postat insa cateva randuri de noapte buna, care i-au pus pe unii fani pe jar.
Andreea Marin si Tuncay Ozturk par sa formeze unul dintre cele mai sudate cupluri din show-biz-ul autohton. Fizioterapeutul turc s-a mutat din tara sa natala in Romania, de dragul fostei vedete tv, chiar daca acolo avea o cariera stralucita.
Alaturi de Andreea, Tuncay s-a acomodat insa repede in Capitala, unde de asemenea se bucura de succes pe plan profesional. Amandoi se pot declara impliniti din toate punctele de vedere.
Chiar si in acest context, postarea Andreei Marin de pe pagina sa de socializare a dat nastere la o serie de speculații privind relația lor. Apus! Punct si de la capat. Dupa un somn bun:). Noapte buna, vis senin!, a scris Zana, fara a preciza insa la ce anume se refera! Cum cuvintele scrise de vedeta au lasat loc liber la interpretari, unii fani de-ai ei s-au si grabit sa o roage sa nu se despart, sa-i spuna ca toate trec si ca dragostea invinge.