Now You See Me: Jaful perfect 2, mult asteptata continuare a filmului care a uluit o lume intreaga, a beneficiat de o avanpremiera spectaculoasa ce a avut loc recent, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la care trupa FreeStay a ocupat scena din centrul foaierului, iar numerele de magie au surprins invitatii.
Inainte de vizionarea filmului, Florin Ristei impreuna cu trupa FreeStay au sustinut un concert live in premiera la cinema, in timp ce carismaticul iluzionist Andrei Girjob a delectat invitatii cu trucuri de magie imprevizibile. Pe toata durata recitalului, de la prima melodie a trupei - Altfel de magie” â€" pana la cel mai recent hit â€" Las-o â€" foaierul cinematografului a vibrat de buna dispozitie si energie debordanta.
Actul final sustinut pe marele ecran de Mark Ruffallo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco si noua aditie Lizzy Caplan a trezit curiozitatea mai multor vedete de la noi, care s-au prezentat nerabdatoare la evenimentul de lansare al filmului. Printre acestea s-au numarat: Matteo, Andrei Aradits, Ana Maria Barnoschi, trupa Alb Negru, Mihai Chitu, trupa Bambi, Flavia Mihasan si Amalia Tirca, Criss si Vlad, Jorge si alttii.
Now You See Me: Jaful perfect 2 ajunge in cinematografele din toata tara din 17 iunie cu o noua aventura formidabila, care va ridica iluzionismul la nivel global. Productia este distribuita pe marile ecrane de Freeman Entertainment.