Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (2.75 secunde)
In conditiile in care protocolul Aliantei nu contine referiri la situatia alegerilor pentru Parlamentul European, stabilirea unei variante pentru participarea la scrutin este plasata de reprezentantii celor doua partide pentru jumatatea lunii viitoare.
Fostul presedinte al PNTCD a sustinut motiunea lui Marian Milut, care doreste sa schimbe politica de aliante a partidului abandonand negocierile cu democratii in favoarea altor variante.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a aratat ca exista doua variante de incadrare din punct de vedere jurisdictional a acestei Agentii de Integritate, care trebuie creata fie ca o autoritate sub controlul Parlamentului, fie ca o structura guvernamentala.
Liderul liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri la Sinaia ca PNL va avea o politica pragmatica, PD nefiind singura solutie de colaborare, si a sustinut ca liberalii au foarte multe variante.
Desi primul cetatean al orasului nostru nu vrea sa dea nume, la bursa zvonurilor circula totusi niste variante privitoare la rezultatul negocierilor purtate intre Eugen Durbaca si Dumitru Nicolae.
Calin Popescu-Tariceanu sustine ca PNL va avea o politica pragmatica, PD nefiind singura solutie de colaborare, si a sustinut ca liberalii au foarte multe variante.
Potrivit unor surse din PNL, o astfel de situatie ar putea duce la o decizie a BPC favorabila suspendarii sefului statului, la propunerea "radicalilor" din PNL Mai multe variante, nicio certitudine Surse din PNL afirma ca vicepresedintii liberali Teodor Melescanu si Adrian Cioroianu sunt favoriti pentru inlocuirea lui Ungureanu.
Varianta propunerii lui Paleologu pentru pozitia de ministru al Externelor se adauga altor doua variante avute in vedere de liberali, Teodor Melescanu si Adrian Cioroianu.
Pe de alta parte, aplicarea noului sistem de vot ar putea fi intarziata de multitudinea de variante de vot uninominal existente pe piata.
Conform unei variante de restructurare, s-ar putea recurge la comasarea Ministerului Agriculturii, condus de liberalul Dan Motreanu, cu Ministerul Mediului, condus de catre democrata Sulfina Barbu, precum si comasarea Ministerului Culturii, coordonat de liberalul Adrian Iorgulescu, cu Ministerul Educatiei, coordonat de democratul Mihai Hardau.
In acelasi timp, secretarul general al PD a recunoscut astazi ca democratii si seful statului sustin variante diferite de proiecte de legi privind introducerea votului uninominal.
"Toti ne-am saturat de aceasta atitudine duplicitara a PD-ului, care cand pofteste este la guvernare- cand e vorba de fonduri europene si de interesele de partid- ori, cand pofteste, este in opozitie", a declarat Hasotti, referindu-se la posibilele variante ale unui nou guvern.
Din punctul meu de vedere, bazat pe obligatia de a veghea la respectarea ordinii constitutionale si la buna functionare a institutiilor statului, va propun spre analiza urmatoarele variante pentru depasirea actualei situatii politice:
"Daca premierul vine in fata Parlamentului cu o formula noua, fara democrati, si solicita un vot de incredere, PD este pregatit pentru ambele variante:
El a anuntat ca saptamana aceasta PNL va incepe negocieri cu toate partidele parlamentare pentru gasirea unei "variante pentru ca Parlamentul sa sustina o formula guvernamentala".
Ce parere aveti insa despre diversele variante guvernamentale si despre "aliantele" avansate ca probabile pe scena politica? R.C.: Nu exista nici o intelegere intre PRM si PNL sau PSD.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu avea ieri la dispozitie doua variante pentru momentul in care trebuia anuntata noua formula guvernamentala: seara zilei de vineri sau ziua de sambata.
Orban, Stroe si Nicolai, cele mai vehiculate nume la ministerele PD Posturile ocupate pana la restructurare de ministrii democrati au fost deja impartite in mai multe formule, in presa circuland variante care il propun la sefia Ministerului Administratiei si Internelor pe actualul viceprimar al Capitalei, Ludovic Orban.
"Nu pot sa nu pomenesc de lipsa de transparenta cu care Calin Popescu Tariceanu a actionat". "Daca discutai cu 5 deputati primeai 5 variante de guvern restructurat", a conchis Alexandru Mazare.
Dar, evident, discutii despre variante, cine si unde va fi pus la institutiile descentralizate din Constanta vor mai fi ceva vreme de acum inainte...
google-analytics.com