Cautare

1397 de rezultate pentru "unitate militara 01035" (3.85 secunde)
Dintre cele 3 state, in mod evident, cea mai importanta prezenta militara este a Turciei. ... Turcia fiind inca prima putere militara care controleaza Marea Neagra.
Daca consensul se realizeaza pana la urma, actiunea militara propriu-zisa are si ea etapele ei:
Cu siguranta multe state, mai ales din est, au recurs la achizitii de tehnica militara americana, ori, ieri, s-a vorbit si de nevoia sustinerii industriei europene a apararii, ceea va conduce, cred eu, la sugestii de achizitionare, pe viitor, de tehnica militara de la producatorii europeni si nu tot de la americani, ceea ce va crea probleme SUA.
Pana la activarea greoaie, prin acordul tuturor parlamentelor statelor membre, a faimosului Articol 5 din Tratat, care inseamna solidarizarea militara cu statul atacat, Romania, intr-o asemenea nefericita eventualitate, ar trebui sa se raporteze la Articolul 4 din Tratat, care ne obliga sa ne aparam singuri si sa fim in stare sa le demonstram partenerilor aceasta capacitate.
Cehii au cumparat pachetul majoritar de actiuni de la Avioane cu 16,3 milioane de euro, din care investitii pentru dezvoltare, 8,8 milioane de euro.  16 muncitori craioveni, în Cehia  Conducerea fabricii din Craiova sustine ca o parte dintre muncitorii care activeaza acum în societate vor pleca la munca în Cehia, în fabrica de tehnica militara a celor de la Aero Vodochody.
Cehii au cumparat pachetul majoritar de actiuni de la Avioane cu 16,3 milioane de euro, din care investitii pentru dezvoltare, 8,8 milioane de euro.  16 muncitori craioveni, în Cehia  Conducerea fabricii din Craiova sustine ca o parte dintre muncitorii care activeaza acum în societate vor pleca la munca în Cehia, în fabrica de tehnica militara a celor de la Aero Vodochody.
Doua utilaje de tipul Tunnel Boring Machine vor sapa in paralel, de la Academia Militara catre Drumul Taberei, pe o distanta de 3.900 de metri, conform companiei Herrenknecht, producatoare a masinilor de forat.
Potrivit directorului Metrorex, frezele sunt deja in pamant la Academia Militara. ... -Raul Doamnei, - Valea Argesului, - Valea Ialomitei, - Romancierilor, - Parcul Drumul Taberei, - Tudor Vladimirescu, - Favorit, - Orizont, - Academia Militara, - Eroilor.
Eroilor, Academia Militara, Orizont, Favorit, Tudor Vladimirescu, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Valea Ialomitei, Valea Argesului si Raul Doamnei. ... Potrivit directorului Metrorex, frezele sunt deja in pamant la Academia Militara.
Masina 4x4 care ar putea inlocui ARO in productia romaneasca Transportorul amfibiu IVECO Super AV 8x8, vehicul propus pentru inzestrarea armatei romane sau masina 4x4 Jeep J8 ce ar putea fi asamblat in Romania, inlocuind cu succes regretatul ARO, sunt doar cateva exponate pe care compania Digital Bit le va prezenta publicului roman la Expozitia Internationala de Tehnica Militara - EXPOMIL 2013 organizata in Bucuresti.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Kovacs, absolvent al sectiei de constructii speciale din Academia Militara, a avut comanda celor 12.000 de militari rezervisti care au lucrat la acest edificiu gigantic. ... Tunelurile principale leaga Palatul Cotroceni de Academia Militara, pe aceasta de Palatul Parlamentului, iar de aici pleaca doua tuneluri mari:
Octavian STIREANU) Sarbatoarea Marii Uniri a ajuns sa se confunde cu o fastuoasa parada militara.
Trei artisti de front vor face schite, la fel ca inaintasii lor de acum 100 de ani, pentru realizarea unor opere cu tematica militara. ... Realizat in colaborare cu Asociatia 6 Dorobanti si invitatii sai din alte asociatii de reconstituire militara, evenimentul este organizat de dr.
Pastrand traditia concertelor sustinute de fanfare, Bucurestii lui Caragiale prilejuiesc o intalnire speciala luni, 27 august, cu ocazia unui program de muzica militara si de promenada prezentat de Muzica Militara a Brigazii 1 Mecanizate Argedava, din cadrul Statului Major al Fortelor Terestre.
In afara eroinei cartii, cu recital live, acompaniata de Fanfara Militara (Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale) si cu multe alte surprize muzicale, au fost prezente numeroase personalitati ale vietii culturale, dintre care amintim:
Merita sa declansezi o conflagratie militara, ca sa aperi niste neghiobi de ukraineni care pre limba lor stau sa piara?!
Aviatia militara iugoslava si OZN-urile (DAN D. ... Marinkovic scrie ca are confirmarea mai multor martori, ca de la o baza militara din apropiere au fost trimise, in urmarirea OZN-ului, MiG-uri, cu ordinul de a deschide focul.
Gevaerd a luat in 2012 un interviu colonelului Ariel Sanchez (foto), seful Cridovni, la baza militara aeriana Boiso Lanza, unde se afla sediul comisiei, la 30 km de Montevideo. ... A fost aparent primul eveniment ufologic sustinut de o organizatie militara.
Opțiunea militara nu poate fi dusa pana la capat din cateva motive obiective: ... Nu poți accepta dusmanul la usa ta, un dusman care sa-ți controleze resursele si puterea militara.
google-analytics.com