Cautare

1397 de rezultate pentru "unitate militara 01035" (3.82 secunde)
Pe masura ce se prefigura o revolta interna avand in vedere conditiile de viata, elita politico-militara si de intelligence a Romaniei socialiste refuza sa accepte noile realitati.
Intr-un articol, publicat in mai 2017, Paul Dean, un ufolog australian concentrat pe implicarea guvernamentala si militara ca raspuns la fenomenul OZN, se arata surprins ca si regulamentele recentele ale Departamentului american al Apararii contin instructiuni privind OZN-urile, de pilda fotografierea acestora de catre personalul fortelor armate.
Teoria extraterestra a fost mult timp un mecanism implicit in conditiile absentei unor explicatii mai bune care sa explice aparitia unor fenomene aeriene misterioase cu performante tehnologice care uluiesc martorii oculari, lasa trasee pe radare si, uneori, interfera cu aviatia militara si cu sistemele de comunicatii.
Jurnalistilor li s-au aratat resturile unui balon de neopren, spunandu-se ca ofiterii de la baza militara (singura din lume avand avioane purtatoare de bombe atomice!) au confundat acest balon cu un OZN.
Proiectul a analizat in detaliu cazul Cash-Landrum din cauza proceselor initiate impotriva guvernului SUA, presupunand ca incidentul a fost cauzat de o aeronava militara experimentala care a provocat vatamarile grave.
Un astfel de exemplu a fost si corespondenta, inceputa in mai 1970, cand cercetatorul George Earley a trimis o scrisoare catre sediul central al fortelor aeriene americane (US Air Force - USAF), intreband care entitate militara ar fi responsabila pentru observatiile OZN dupa inchiderea proiectului Blue Book.
Acesta a stat, ca de obicei, la apartamentul sau din Navodari, iar in cursul zilei de sambata s-a deplasat, alaturi de ministrul liberal al Apararii, Teodor Melescanu, in Portul Constanta, in dana militara.
Vociu a precizat, totodata, ca gradul de general, pe care il detine de la 38 de ani, reprezinta o chestiune maximala in cariera militara, intrucat gradul de maresal nu se confera decat in timpul razboiului. ... Gradul de general inseamna o chestiune maximala intr-o cariera militara.
Adjunctul ministrului de externe azer Araz Azimov (foto) a negat ca modernizarea militara a tarii sale, finantata cu bani din petrol ceea ce inseamna ca Azerbaidjanul intentioneaza sa recupereze Nagorno-Karabah de la armeni si a adaugat ca nu exista nici o perspectiva "miraculoasa" pentru rezolvarea conflictului.
Ioan Geoana s-a nascut in 1928 in judetul Dolj, intr-o familie de ceferisti, iar dupa absolvirea Institutului de Constructii din Bucuresti, a imbratisat cariera militara. ... In toate functiile militare ocupate, a slujit cu devotament si dragoste de tara haina militara, indeplinind misiunile incredintate cu echilibru si raspundere.
Intr-o aluzie clara la Statele Unite, Grigori Karasin a acuzat "anumite state" ca isi "mascheaza cooperarea militara cu Georgia sub actiuni de ajutor umanitar pentru depasirea consecintelor conflictului". Moscova priveste cu suspiciune orice cooperare militara intre Occident si Georgia.
Aproximativ 10.000 de oameni, intre care multi copii care fluturau stegulete tricolore, au asistat, marti, la parada militara de la Arcul de Triumf. Militari si tehnica militara apartinand categoriilor de forte ale Armatei Romaniei, Ministerului Internelor, SRI si SPP au participat la parada.
Radu Mazare a venit la congresul extraordinar imbracat intr-o uniforma militara de camuflaj. ... In ultimii 5 ani sunt in uniforma militara pentru ca sunt in razboi cu politia politica pe care a instaurat-o Basescu in Romania.
Unitatea militara a securistilor, turnatorilor si ciorditorilor, inca nedeconspirati de CNSAS si neluati deocamdata la suturi penale de combinatia fatala ANI-DNA, are tupeu.
Fireste, am luat decizii strategice importante cu privire la Romania in termeni de relatie militara.
• Traian Basescu, asa cum reiese din comportamentul sau de persoana publica, dar si din putinele intamplari domestice scapate in presa, este de formatie preponderent militara.
"Basescu a stricat negocierile diplomatice din Occident" Presedintele Traian Basescu s-a pripit cand a iesit public cu mesajul ca, in Libia, nu trebuie uzitata forta militara deoarece a stricat apele intr-un moment in care se purtau ample negocieri diplomatice in Occident, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Un alt aspect ingrijorator ar fi articolul 7 din acest proiect care prevede ca este interzisa "organizarea adunarilor publice in imediata apropiere a (...) obiectivelor militare sau a celor asigurate cu paza militara" spre deosebire de legea in vigoare in prezent, care se refera strict la obiective militare.
Dar onoarea, si mai precis onoarea militara, este cea care reprezinta coloana vertebrala in jurul careia se organizeaza aceasta arhitectura speciala care il distinge pe militar de ceilalti.
In aceasta zi, anul trecut, Putin, a fost in Crimeea proaspat anexata, iar apoi s-a desfasurat in Piata Rosie o uriasa parada militara. In urmatoarea luna si jumatate, parada militara va avea probabil loc in Ucraina.
google-analytics.com