Cautare

1397 de rezultate pentru "unitate militara 01035" (2.80 secunde)
Astfel, pentru scolile cu clasele I-VIII se aloca 3.550 de lei pe unitate, pentru colegiile, liceele si grupurile scolare suma medie este de 7.100 de lei pe unitate.
Bitcoin s-ar putea prabusi la 10.000 de dolari pe unitate in 2023. Bitcoin a coborat sub nivelurile de suport tehnic de 18.000 si 17.000 de dolari pe unitate.
In cursul zilei de ieri, la ora 13.10, presedintele Romaniei a primit onorul unei garzi militare, in dana militara a portului Constanta.
Capela Militara va ramane la Primarie Convocatorul sedintei de Consiliu Local Mangalia a mai cuprins si o cerere a UM 02196 si a Garnizoanei Mangalia, prin care se solicita administratiei locale cedarea capelei militare din cimitirul Sfanta Maria.
Diplomatul roman a fost arestat la Moscova in timp ce incerca sa obtina de la un cetatean rus informatii clasificate de natura militara Serviciile secrete ruse, FSB, au arestat un diplomat roman acuzat de spionaj, relateaza AFP.
La iesirea din gara, se vor afla in fata, Garda de Onoare si Muzica Militara.
Am pus imediat baza militara la dispozitia ziaristilor, a specialistilor.
Mentinerea superioritatii tehnologice a armatei Statelor Unite si prevenirea surprizei tehnologice in domeniul securitatii nationale prin sponsorizarea celor mai noi si revolutionare descoperiri stiintifice si prin investirea de fonduri teoretic nelimitate pentru realizarea unei legaturi intre cercetarea stiintifica si implementarea tehnologica militara a acesteia.In 1959 John McCarthy, profesor la Universitatea Stanford, al carui nume va fi asociat cu inteligenta artificiala, gaseste solutia de a conecta mai multe terminale la un singur calculator central:
Este vorba despre o adresa trimisa de generalul Gheorghe Rotaru, seful Directiei de Informatii a Armatei, catre conducerea Directiei de Siguranta Militara.
Socialistii au aprobat initial interventia militara engleza la Atena din 1944, pentru ca apoi sa sustina necesitatea organizarii de alegeri cu participarea diverselor formatiuni politice, inclusiv partidul comunist grec, artizan al rezistentei antifasciste.
Comisia militara nu a lucrat niciodata cu martori civili care au vazut OZN-uri sau pretindeau ca sunt in contact cu entitati nepamantene, fiind interesati doar de rapoartele oficiale primite de la unitatile militare sovietice, rapoarte care contineau masuratori facute cu echipament tehnic militar.
Mai multe rapoarte sugereaza ca incidente multiple, in curs de desfasurare, s-au petrecut si recent, in octombrie 2012, in zona silozurilor cu rachete balistice intercontinentale operate de baza militara Air Force Malmstrom din Montana.
El da ca exemplu, in acest sens, incidentul din decembrie 1980, din padurea Rendlesham, aflata langa baza militara RAF Bentwaters, in Suffolk, Anglia.
Turnul aeroportului si baza militara Andrews au confirmat observatia, atat pe radar, cat si vizual, ca o minge de foc, portocalie. ... Desi obiectele continuau sa fie vazute de radarele de la sol, ele pareau sa se joace cu aviatia militara de-a soarecele si pisica.
Chiar din noaptea esuarii loviturii de stat, media occidentala a pornit atacuri concertate impotriva presedintelui Tayyib Erdogan, caruia i s-au facut tot felul de procese de intentie, inclusiv aberatii de genul ca ar fi cerut azil in Germania si ca lovitura militara ar fi fost orchestrata de catre el insusi etc.
Pe data de 1 iulie 1977, la baza militara Aviano a NATO, din Italia, a avut loc un alt incident. ... Aviatia militara chiliana a recunoscut in mod oficial aceste evenimente, dar nu a putut da nicio explicatie pentru cele intamplate.
- Unchiul meu, care m-a crescut, contele Mountbatten, a vazut un OZN de aproape, in timp ce era in marina militara. ... Un martor important a fost chiar guvernatorul de atunci al Arizonei, Fife Symington, fost ofiter si pilot in aviatia militara.
Cu siguranta acestia stiau deja ca Puthoff lucrase in trecut ca ofiter de informatii in marina militara si apoi, ca civil, la National Security Agency (NSA).
Extrem de mult s-a scris, in acest sens, despre unitatea militara 73790, de langa oraselul Jitkur, din regiunea Volgograd, care ar fi fost echivalentul misterioasei Arii 51” din Statele Unite.
O suma intreaga de informatii provenite din cercetarea radio-electronica si goniometrare, precum si o serie de marturii ale participantilor la evenimente, contureaza imaginea unor intense pregatiri pentru o interventie militara sovietica in Romania socialista in perioada 17 - 22 decembrie 1989.
google-analytics.com